MENIU

Percheziții ample în județul Brașov. Vizate sunt persoane dar și instituții publice

Foto arhivă

Poliţiştii vor ridica mijloace de probă şi vor pune în aplicare 16 mandate de aducere, persoanele bănuite urmând a fi conduse la sediile unităţilor de parchet şi poliţie, în vederea audierii.

 Un număr de 20 de percheziţii sunt efectuate, luni, pe raza judeţului Braşov, într-un dosar penal ce vizează infracţiuni de serviciu şi corupţie, a informat IPJ Braşov.

Percheziţiile au loc la instituţii publice, persoane juridice şi domiciliile persoanelor fizice bănuite de săvârşirea faptelor cercetate.

Conform sursei citate, poliţiştii vor ridica mijloace de probă şi vor pune în aplicare 16 mandate de aducere, persoanele bănuite urmând a fi conduse la sediile unităţilor de parchet şi poliţie, în vederea audierii.

La activităţi participă poliţişti de Serviciile de Investigare a Criminalităţii Economice, Investigaţii Criminale, Criminalistic, de la Poliţia Municipiului Braşov, Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, Serviciul Rutier, alături de luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale. 

Mai multe articole despre:
perchezitii brasov dosar penal dosar infractiuni