MENIU

Medicul pediatru prins când profita de un minor în mașină, dosar penal. Ce acuzație au formulat procurorii?

Foto ilustrativ

Medicul pediatru din Timișoara care a fost surprins în autoturism, când se pregătea să întrețină raporturi sexuale cu un adolescent, s-a ales cu dosar penal pentru tentativă la act sexual cu un mino, potivit tion.ro.

Inițial, medicul a fost sancționat cu 1000 lei în baza legii 61/1991 republicată, iar minorul a primit un avertisment scris în baza aceleiași legi.

 

Cazul a fost descoperit întâmplător de către polițiști, în timpul unei razii. Oamenii legii au verificat mașina, iar în interior au dat peste un bărbat de 41 de ani și un tânăr în vârstă de 16 ani. Minorul avea șlițul desfăcut, iar polițiștii și-au dat seama că între cei doi ocupanți ai autoturismului se petrecea ceva mai mult decât o simplă discuție, potrivit presei locale.

 

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că cei doi s-au întâlnit cu scopul de a întreține relații sexuale, faptă care nu a fost materializată.

 

„În cursul zilei de ieri, 29.01.2023, în jurul orei 21:00, polițiștii Secției 4 Urbane Timișoara, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au depistat pe strada Ovidiu Bâlea, din municipiul Timișoara, un bărbat, în vârstă de 41 de ani și un tânăr, în vârstă de 16 ani, care se aflau într-un autoturism parcat, prezența acestora în acel loc fiind nejustificată".

 

â