MENIU

Konstantinos Passaris, "Fiara din Balcani", surprins vorbind la telefon în celula sa din Penitenciarul Gherla

Este anchetă la Penitenciarul Gherla. Unul dintre cei mai periculoși deținuți, Konstantinos Pasaris, a fost prins cu un telefon mobil de ultimă generație asupra sa. Mai mult, acesta ar fi fost într-un apel video cu o prietenă.

Deținutul Konstantinos Passaris, supranumit "Fiara din Balcani", condamnat la închisoare pe viață și aflat în regim închis, a fost prins în celula din Penitenciarul Gherla în timp ce se afla într-o conversație video la telefon cu o prietenă din Grecia, fiind declanșată o anchetă în acest caz.

"A fost descoperit un telefon asupra detinutului Konstantinos Passaris care era si online intr-o conversatie video cu o prietena din Grecia in momentul cand a fost prins. Avea un telefon mobil de top, cu cartela si incarcator. Dupa aceasta descoperire, comisia de disciplina din Penitenciar a decis suspendarea dreptului lui Passaris de a primi si cumpara bunuri de la magazinul alimentar din incinta pentru detinuti pe toata perioada lunii aprilie. Detinutul Passaris se afla in regim inchis", au spus surse judiciare pentru o agenție de presă.

De asemenea, alte telefoane mobile au mai fost descoperite si asupra unor detinuti care s-ar fi ocupat cu metoda "Accidentul", iar introducerea in mod ilicit in penitenciar a unui telefon mobil constituie infractiune, motiv pentru care, in cazul descoperirii unui telefon mobil, se preda obiectul interzis catre organele de politie in vederea efectuarii cercetarilor.

 

Mai multe articole despre:
Konstantinos Passaris