MENIU

Instructor auto din Ilfov, reținut pentru șantaj și agresiune. I-a cerut unei tinere favoruri sexuale pentru a trece examenul

Instructorul auto a fost prins în flagrant

Un instructor auto din Ilfov a fost reținut de polițiști după ce o tânără care urma școala auto l-a reclamat că ar fi șantajat-o sexual și chiar ar fi încercat să o agreseze, după ce a fost refuzat.

Acțiunea s-a declanșat după ce o tânără, în vârstă de 18 ani, a reclamat că a fost agrestă sexual și șantajată de către instructorul, cu care efectua ore de conducere a autoturismului, în vederea susținerii examenului pentru obținerea permisului de conducere.

În urma reclamației, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din IPJ Ilfov l-au prins în flagrant pe bărbatul reclamat, când ar fi încercat să exercite acte de agresiune sexuală, asupra persoanei vătămate. 

La data de 10 octombrie a.c., bărbatul, în vârstă de 55 ani, a fost prezentat procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, care a sesizat judecătorul de drepturi și libertăți, în cauză fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

IPJ Ilfov precizează că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Mai multe articole despre:
instructor auto sex scandal retinut