MENIU

Un TEMUT interlop din Buzău, prins la furat de găini alături de soție și amantă

Scenă desprinsă parcă dintr-o comedie balcanică, descoperită de polițiștii buzoieni. Un cunoscut interlop local a fost prins la furat găini din curțile oamenilor, cot la cot cu soția și  amanta. Oamenii legii au găsit în portbagaj zeci de păsări și un ied.

În ziua de 5 mai, polițiștii de la secția rurală Pârscov (Buzău) au fost sesizați cu privire la faptul că mai multe persoane, ce se deplasau cu un autoturism, au încercat să fure din curtea unei locuințe mai multe păsări, potrivit adevarul.ro

În urma sesizărilor, o mașină a poliției a pornit în urmărirea autoturismului reclamat și l-a interceptat în scurt timp, chiar dacă șoferul a încercat să scape un drum lăturalnic.

La control, s-a stabilit că liderul acțiunii era Liviu Andronache, zis Vanghele, un lider interlop din Buzău, soția lui, Străina, dar și amanta acestuia, în vârstă de 44 de ani.

În urma controlului autovehiculului, polițiștii au descoperit în portbagaj şi în interiorul mașinii lui Vanghele 30 de păsări şi un ied.

Interlopul le-au mărturisit agenților că a fost nevoit să fure din curțile oamenilor pentru că are multe guri de hrănit acasă, în palatul de lângă Piața Săracă.

 

În urmă cu câțiva ani, mascații au descins la palatul temutului interlop Liviu Andronache ”Vanghele”, în căutarea de arme cu care s-au comis acte de violență.

 

Membrii clanului Măcelaru, condus de Vanghele, au făcut „legea” printre interlopii Buzăului, timp de aproape două decenii, potrivit stiridebuzau. Aceştia şi-au îngroşat averea, simbolizată de palatul cu turnuleţe de lângă fosta piaţă Săracă, din traficul de carne vie, căruia îi picau victime chiar şi minore

Mai multe articole despre:
interlop furat gaini buzau amanta sotie