MENIU

Fata care a reclamat că a fost violată în tabăra AUR, mărturii șocante: Și-au bătut jos de mine, au negat tot

În spațiul public au apărut și suspiciuni legate de modul în care a acționat poliția

Declarațiile halucinante ale adolescentei în vârstă de 17 ani, care a reclamat că a fost violată în tabăra de vară a AUR de pe litoral. Fata a povestit cu greu ce s-a întâmplat în seara respectivă și a sugerat că ar fi fost îmbătată cu bună-știință. Atenție, urmează informații cu un puternic impact emoțional.

Adolescenta a relatat că ar fi vorba de 3 bărbați pe care-i bănuiește că au fost implicați.

"Era o petrecere pe plajă și ne-am dus acolo și acolo cel tânăr, care are 23 de ani, mi-a cumpărat tărie și pe urmă mi-a mai dat un pahar. Nu puteam să mă mai țin pe picioare, ei îmi spuneam să stau cu ei să nu plec, nu mă lăsau să plec de lângă ei și m-au luat să mă ducă la hotel (...) Eu eram foarte amețită, nu mă mai puteam ține pe picioare," a relatat fata, la un post TV, citat de Realitatea Plus.

Mama minorei care a reclamat că a fost VIOLATĂ în tabăra AUR, dezvăluiri șocante: "A leșinat și au stropit-o cu apă..."


Al doilea moment de care-și amintește fata este că a fost chemată în camera unor bărbați trecuți de 40 de ani și acolo "i s-a tăiat firul".

"Vineri i-am întrebat dacă s-a întâmplat ceva și au negat, au spus că nu s-au întâmplat nimic, să stau liniștită, că nu mi-au făcut ei nimic. (...).  Mi-este foarte, foarte greu. Nu îmi închipuiam că putea să mi se întâmple așa ceva, acolo unde m-am dus pentru alte scopuri. (...) Dacă voiam să fac ceva cu băieți nu așteptam și nu eram virgină până la vârsta aceasta, ca să mă duc acolo și să își bată joc de mine trei bărbați în toată regula, după ce mi-au dat să beau!" a mai declarat tânăra. 

Întreaga conducere a Biroului județean AUR Ialomiţa a demisionat, miercuri, în urma uriașului scandal legat de acuzațiile de viol lansate de o adolescentă care a participat la Scoală de vară a partidului. Anunțul legat de demisii a fost făcut chiar de liderul formațiunii, George Simion.

 

Mai multe articole despre:
fata violata aur scandal viol ancheta politie