MENIU

Evacuat din locuinţă după ce şi-a bătut tatăl. De la ce a plecat totul

Scandal între tată și fiu. Foto/Profimedia

Un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din localitatea ialomiţeană Ograda, a fost evacuat din locuinţă după ce şi-a bătut tatăl.

Victima, de 73 de ani, a depus pe 6 ianuarie o plângere la Poliţia în care a reclamat faptul că a fost lovit de fiul său. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că între cele două persoane ar fi izbucnit un conflict spontan, pe fondul consumului de alcool, în timp ce se aflau la domiciliul comun din localitatea Ograda, în urma căruia bărbatul în vârstă de 47 de ani şi-ar fi lovit tatăl.

Oamenii legii au procedat la întocmirea formularului pentru evaluarea riscului iminent asupra vieţii şi integrităţii victimei, reieşind faptul că se impune emiterea unui ordin de protecţie provizoriu.

Bărbatul de 47 de ani a fost evacuat din locuinţă,  pe numele său fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie.

Ordinul de protecţie provizoriu se emite de către poliţiştii care, în exercitarea atribuţiilor de serviciu, constată că există un risc iminent ca viaţa, integritatea fizică ori libertatea unei persoane să fie pusă în pericol printr-un act de violenţă domestică. 

Mai multe articole despre:
evacuat din licuinta barbat batut de fiu