MENIU

Dezvăluiri șocante despre autorul dublei crime din Bran. Avea manifestări de tipul delirului mistic -VIDEO

Detalii șocante despre principalul suspect al dublei crime din Bran, ale cărei victime au fost doi soți, de 38 și 32 de ani. Autorul teribilei fapte era văr cu bărbatul pe care l-a ucis și suferă de o afecțiune care i-a afectat discernământul. Problemele au apărut în urmă cu câțiva ani, când i-a murit mama și s-au tot accentuat.

Daniel Pepine, principalul suspect al dublei crime din Bran a ajuns în spatele gratiilor pe o perioadă de 30 de zile. În fața anchetatorilor, bărbatul în vârstă de 43 de ani și-a recunoscut parțial vinovăția, dar anchetatorii trebuie să stabilească dacă a avut discernământ în momentul comiterii ororilor, potrivit Brasov.net.

Apropiații spun că de câțiva ani, Daniel a luat-o pe calea religiei și ar fi dus credința la extrem și la răbufniri de tipul unui delir mistic. Așa se poate explica de ce, de la o simplă ceartă, s-a ajuns la o crimă înfiorătoare.

A FOST CONVINS SĂ SE PREDEA RECITÂND PSALMII

Imediat după crimă, principalul suspect s-a ascuns chiar sub nasul anchetatorilor, în podul propriei case, unde mascații au intrat abia după ce au primit un mandat de percheziție emis de un judecător.

Suspectul era înarmat cu un cuțit și amenința că își ia viața, ba chiar s-a și zgâriat în zona gâtului, a declarat Adrian Radu, prim-procuror la Parchetul Tribunalului Brașov.

Pentru a nu recurge la un gest extrem, suspectul a stat de vorbă, în permanență, cu un negociator și au recitat împreună psalmii. Suspectul ar avea probleme psihice și chiar ar fi urmat un tratament, potrivit declarațiilor propriului tată, Ioan Pepine.

 
 

 

Mai multe articole despre:
dubla crima bran pompier si sotia criminal nebun delir