MENIU

Decizie definitivă în dosarul „Azilele groazei”: Frații Godei ies din închisoare - Au fost plasați în arest la domiciliu

Azilele groazei - Frații Godei scapă de arestul preventiv! / Arhivă foto

Decizie definitivă în dosarul torționarilor din azile! Frații Godei scapă de arestul preventiv. Curtea de Apel București (CAB) a decis plasarea acestora în arest la domiciliu. 

Patronii „Azilelor groazei” din Voluntari, frații Ștefan și Daniel Godei, precum și fostul șef al Protecției Copilului Ilfov, Andrei Răzvan Țicu, așteaptă, astăzi, să afle dacă ajung sau nu în arest la domiciliu.

Curtea de Apel București (CAB) este, astfel, așteptată să decidă dacă admite contestația procurorilor DIICOT și le prelungește cu încă 30 de zile mandatele de arestare sau dacă o respinge, caz în care frații Godei și Răzvan Țicu vor fi eliberați din arest preventiv.

Daniel și Ștefan Godei au fost aduși alături de Răzvan Țicu marți, 31 octombrie, în fața magistraților Florin Mihai Potcoavă (președinte) și Irina Raluca Manu (judecător), care au luat în discuție, în ședință secretă, contestația DIICOT împotriva hotărârii Tribunalului București (TB) din data de 26 septembrie.

În urmă cu 4 luni, cei doi frați au fost arestați preventiv pentru trafic de persoane și constituire de grup infracțional organizat.