MENIU

Autoritățile germane au lămurit misterul pozei lui Cherecheș cu sânge pe față: ”I s-au făcut două cusături”

Prima variantă a pozei de la arestare a fost blurată

Procurorii germani au venit cu precizări despre fotografia de la capturarea lui Cătălin Cherecheș, în Germania, în care edilul fugar avea tăieturi și sânge pe față. Totul s-ar fi întâmplat în timpul procedurilor de imobilizare. 

Un reprezentant al procuraturii germane a explicat, la un post TV, cum s-a derulat prinderea lui Cherecheș

”A fost rănit în timp ce era arestat, motiv pentru care a fost dus la spital, unde a fost tratat, foarte rapid. Presupunem că i s-au vindecat rănile.

Imagini exclusive cu primarul penal Cătălin Cherecheș în Ungaria: cum a fost filmat într-un magazin. Detaliul exploziv din anchetă - VIDEO

A fost pus la pământ (de polițiști - N.R.) în timpul operațiunii de arestare și presupunem că aceste răni s-au produs ca urmare a faptului că a fost trântit la pământ. I s-au făcut două cusături în spital. Există posibilitatea de a primi tratament medical în închisoare”, a mai spus reprezentantul procuraturii germane.

În urma cu o săptămână, când a fost transmisă prim fotografie de la reținerea edilului din Baia Mare, aceasta era prelucrată, astfel încât să nu se observe sângele de pe față. La scurt timp, au apărut și fotografiile neretușate.

Cum explică Cătălin Cherecheș sângele de pe față din momentul reținerii