MENIU

Angajatul unui loc de joacă din București, reținut. Ar fi agresat sexual o fetiță care folosea un simulator de realitate virtuală

Incident șocant la un loc de agrement din București. Un angajat a fost reținut de polițiști pentru că ar fi agresat sexual o fetiță de 11 ani, în timp ce aceasta se juca la un simulator de realitate virtuală. Procurorii au solicitat arestarea preventivă, dar judecătorii s-au opus. 

Procurorii au solicitat unui magistrat de la Judecătoria Sectorului 1 arestarea preventivă a bărbatului, acuzat de săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală asupra unui minor, însă judecătorul a dispus plasarea acestuia în arest la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Biroul Agresiuni Sexuale din cadrul Poliţiei Capitalei – Serviciul Omoruri.

„În data de 29.04.2022, în timp ce se afla în timpul serviciului, fiind angajat la un loc de joacă din municipiul Bucureşti, inculpatul a exercitat, în repetate rânduri, acte de natură sexuală asupra unei minore în vârstă de 11 ani, în timp ce aceasta din urmă utiliza un simulator de realitate virtuală”, a anunţat Parchetul.