MENIU

A găsit câteva mii de euro și i-a predat poliției. Gestul plin de omenie al unei femei din Cluj

Foto ilustrativ

Gest de omenie al unei femei  din Cluj, care a predat poliției o borsetă în care se găseau 20.000 de euro. Femeia a găsit banii pe bancheta unui tren cu care călătorea. Oamenii legii îl căută acum pe păgubaș.

„O doamnă de bună-credință care a călătorit cu trenul de la Mediaș la Cluj-Napoca anunța ieri echipajul mixt aflat pe peron, despre faptul că o persoană a uitat într-un vagon o borsetă.

 

Echipajul, format din agentul șef de poliție Șigăuan Daniel din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Cluj Napoca și plutonierul adjutant Zegrean Paul, jandarm al Grupării de Jandarmi Mobilă a găsit borseta în locul indicat de doamnă”, a transmis ISU Cluj într-o postare pe Facebook.

 

Borseta avea în ea o sumă consistentă de bani – 20.000 de lei, echivalentul a 4.000 de euro, precum și documente personale.

 

Au fost demarate rapid toate verificările pentru identificarea bărbatului care a pierdut-o, cu gândul că oamenii nu poposesc în gară, se află adesea în tranzit, vin și pleacă, dar dacă verificările decurg bine, s-ar putea să îl găsească încă în oraș, scrie NapocaNews.

Mai multe articole despre:
a gasit 20.000 de lei politie banii inapoi cluj