MENIU

Zodii care se îndrăgostesc în 2015. Pentru cine bat clopotele de nuntă

Zodii care se îndrăgostesc în 2015. Pentru cine bat clopotele de nuntă

Anul a debutat bine pe plan sentimental pentru cinci dintre zodii, iar până la finalul lui 2015 pentru nativii născuţi sub aceste semne se anunţă mariaje, iar în cazul celor singuri apar acele persoane care îi vor face să creadă în ideea de suflet pereche.

Berbec

Berbecii au parte de un an tumultuos din punct de vedere sentimental. Astrele sunt favorabile întăririi relaţiei cu partenerul de viaţă, graţie rezolvării unor probleme spinoase, aspect pozitiv care se va face simţit pe deplin spre sfârşitul anului. De asemenea, perioada verii este propice întâlnirii unei persoane potrivite pentru o relaţie serioasă. Două momente mai dificile pe plan sentimental se întrevăd în august şi septembrie, când este posibil să apară tensiuni în cuplu. Important este că în ciuda unor mici probleme, nativii din Berbec se pot bucura din plin de dragoste.

Taur

Pentru Tauri se anunţă o perioadă în care vor aprofunda relaţia cu partenerul de viaţă, în timp ce nativii singuri vor simţi impulsul de a se concentra în mod deosebit asupra vieţii sentimentale. Lunile august şi septembrie vor fi adevărate luni de miere pentru nativi, care se vor reîndrăgosti de perechile lor sau vor simţi că şi-au găsit sufletul pereche, scrie adevarul.ro. Pericolul este ca înflăcărarea de care vor da dovadă să-i facă orbi în privinţa unor aspecte care în alte condiţii i-ar deranja la persoana iubită.





Mai multe articole despre:
zodiac astre zodii zodii nuntă zodii căsnicie