MENIU

Trei zodii de femei pe care bărbaţii le ocolesc

Femeile ocolite de bărbaţi nu au nimic special la prima vedere. Totuşi, la o privire mai atentă sau o conversaţie mai înflăcărată, ies la iveală rând pe rând trăsături de care bărbaţii se tem şi fug.

Iată cele 3 zodii de femei pe care, vrând-nevrând, bărbaţii le ocolesc:

Leu                                                              

Se ştie despre femeia Leu că este una dintre cele mai încăpăţânate şi arogante din tot zodiacul. Este în stare să încalce orice principiu pentru a ajunge acolo unde doreşte. Se înalţă strivindu-i pe cei cu mai mult bun-simţ decât ea. Consideră că a atins poziţia cuvenită doar atunci când a trecut prin toate etapele posibile şi când a depus toate eforturile posibile. Femeia Leu are o părere extraordinară despre ea. Însă acest lucru nu reflectă neapărat realitatea, ci pune bărbaţii pe fugă. Nativa este foarte materialistă şi privește lucrurile doar din prisma banilor. Pare că acest lucru umbrește posibilitatea unei relaţii reuşite cu un bărbat care să o înţeleagă.

Femeia Leu adoră să fie un model pentru cei din jur şi să îi ghideze pe alţii, chiar în viaţa lor privată. Această dorinţă de a controla totul îi va pune cu siguranţă pe bărbaţi pe fugă. Nu în ultimul rând, nativa are și defectul de a-i critica pe cei din jur cu răutate.

Săgetător

Femeia Săgetător poate să spună unele lucruri care să nu le placă bărbaţilor sau chiar să îi îngrozească. Uneori este atât de sinceră, încât bărbaţii ar prefera un strop de minciună care să mai înfrumuseţeze puţin adevărul. Aceasta se lasă foarte greu înduplecată şi este nevoie de un efort considerabil pentru a fi convinsă de ceva. Nu îşi va sacrifica în nici un fel propria personalitate sau libertate pentru un bărbat.

Mai multe pe Divahair.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop zodii