MENIU

Trei zodii de femei care mint cu neruşinare

Indiferent de complicaţiile la care duc minciunile lor, femeile din următoarele 3 zodii sunt dispuse să meargă până în pânzele albe cu neadevărurile rostite.

Pentru că mint natural şi au o capacitate aparte de a deforma adevărul pentru a atrage lucrurile în favoarea lor.

Ca să ştii la ce să te aştepţi, îţi spunem în continuare în ce zodii sunt născute acele femei care mint fără pic de jenă:

Gemeni

Dacă ai încredere în femeia Gemeni o faci pe riscul tău. Această nativă e extrem de alunecoasă şi n-ar trebui să pui mari baze pe ceea ce spune. Vorbeşte mult pentru a masca sau pentru a înfrumuseţa neadevărurile pe care le rosteşte. De aceea şi minciunile ei pot să pară naturale fără să se chinuie foarte mult. E isteaţă şi se adaptează uşor, găseşte rapid soluţii pentru a întoarce situaţiile în favoarea ei, chiar dacă asta presupune un şir lung de afirmaţii denaturate.

Peşti

Te uiţi în ochii ei şi ai zice că e cel mai sincer om cu putinţă. În realitate, te minte cu zâmbetul pe buze. Femeia Peşti este una dintre cele mai parşive cu putinţă. Nu prea stă pe gânduri când vine vorba de spus ceva neconform cu adevărul. Asta poate şi pentru că ea nu prea face diferenţa între adevăr şi ficţiune. Şi de aceea nici nu prea se gândeşte la consecinţele pe care le presupune rostirea unor lucruri fără baza reală.

Leu

Nativa Leu vrea să fie tot timpul în centrul atenţiei şi pentru asta nu pregetă niciun efort. Întrece limitele cu uşurinţă, uneori chiar fără să conştientizeze ce au făcut. Pentru că simte nevoia de aventură, Leoaică va caută noi şi noi orizonturi care să îi satisfacă poftă de nou. Consideră că minciună este scuzabilă mai ales dacă este spusă în scopuri nobile. Iar în cazul ei a vorba despre punerea într-o lumina favorabilă a propriei persoane, scrie ele.ro.


Mai multe articole despre:
femeie minciuni horoscop