MENIU

Trei zodii de femei care au bărbaţii la picioare

Zodiacul e plin de fete frumoase şi de femei inteligente, dar numai câteva dintre ele sunt dăruite cu acel „ceva” care le aduce toţi bărbaţii la picioare! Le vei vedea urmate de o „ceată” de admiratori care nu se mai dezlipesc de ele, le vei admira succesul şi cel mai probabil nu te vei putea abţine să nu fii geloasă pe ele!

Descoperă mai jos care sunt cele trei zodii care au bărbaţii la picioare!

Scorpion

Magnetismul nativei din zodia Scorpion este faimos! Semn de apă, Scorpionul a fost dăruit de la natură cu o atractivitate care farmecă fără nicio şansă de a i te opune. Această femeie este însăşi definiţia sex-appealului: poate că nu este cea mai frumoasă sau cea mai iubită din zodiac, dar cu siguranţă este cea căreia nu îi poţi rezista.

Intensitatea şi „vraja” aproape supranaturală pe care o exercită asupra celor din jur o ajută pe Scorpioancă să aibă orice bărbat îşi doreşte. Masculii alpha vor fi atraşi irezistibil de aerul de mister care o înconjoară pe nativă: vor dori să ştie ce se ascunde în căpşorul ei frumos, dar, cum sunt şanse extrem de mici ca femeia visurilor lor să le acorde acest privilegiu, îi vor cădea pur şi simplu la picioare.

Dincolo de atractivitatea magnetică, Scorpionul are şi o minte puternică, instincte ireproşabile şi o atitudine de „nu te pune cu mine” care îi incită pe bărbaţi. Zodia este guvernată de planeta Pluto, a transformării, ceea ce îi asigură acestei norocoase native o versatilitate care va împiedica tipii să se plictisească alături de ea: vorbim despre o adevărată cuceritoare! Nu degeaba una dintre cele mai celebre reprezentante ale acestei zodii este Katy Perry.

Vezi mai multe pe Divahair.ro.


Mai multe articole despre:
0 femei horoscop zodiac