MENIU

Trei perechi din zodiac care nu ar trebui să fie niciodată împreună

Unele persoane pus și simplu nu se potrivesc, iar acest lucru se aplică și în cazul perechilor din zodiac care nu ar trebui să fie niciodată împreună. 

Iată care sunt cuplurile care nu ar trebui să fie niciodată împreună!

Fecioară și Balanță

Această relație poate părea extrem de frumoasă la început, însă în timp cei doi parteneri nu vor face decât să se distrugă unul pe celălalt. Perfecționismul Fecioarei și atenția pentru orice detaliu o vor scoate din sărite pe visătoarea Balanță. Pe de cealaltă parte, Fecioara va fi exasperată de nehotărârea Balanței, dar și de gesturile romantice care vor apărea în cele mai nepotrivite momente. Balanța este o fire sociabilă, căreia îi place să se înconjoare de prieteni, pe când Fecioara preferă să își petreacă seara cu o carte bună, o ciocolată caldă și eventual o pisică alături. Balanța este romantică și drăgăstoasă, pe când Fecioara poate părea o adevărată acritură. Aceste nepotriviri de caracter vor aduce multe discuții în contradictoriu între parteneri. Până când unul dintre ei nu se va schimba, această relație îi va distruge pe cei doi nativi și îi va aduce în culmea disperării.

 

Rac și Pești

Nu ai cum să nu sesizezi prezența acestui cuplu de la kilometri distanță. Ambele semne sunt sensibile, romantice și nu se vor sfii să își arate afecțiunea unul față de celălalt în cele mai nepotrivite locuri: la nunți, la întâlnirile de familie, chiar și la biserică. Cum îi recunoști? Este foarte simplu! Mereu sunt legați unul de celălalt, fie printr-o îmbrățișare, fie printr-o serie de pupici care nu se opresc. Este bine să îți arăți afecțiunea față de partener, însă aceste gesturi nu trebuie să aibă loc peste tot. Puțină decență nu ar strica, mai ales atunci când în jur sunt multe persoane care nu sunt interesate de a vedea ce tehnică de sărut folosiți sau cât de mult vă iubiți unul pe celălalt. Dacă vreți să fiți împreună fără ca ceilalți să fie enervați de comportamentul vostru, lăsați dragostea pentru dormitor.

Mai multe pe Divahair.ro.

Mai multe articole despre:
null