MENIU

Topul ZODIILOR care se îndrăgostesc cel mai greu. Clasamentul îl conduce zodia Racului

În timp ce unele persoane au nevoie de doar câteva minute pentru a se îndrăgosti, altele se lasă mult mai greu cucerite. Descoperă mai jos 5 zodii care opun cel mai mult rezistență acestui sentiment și pentru care relațiile de dragoste rămân, deseori, pe locul doi.

1. Rac

Racul are nevoie de libertate şi independenţă şi nu va pierde nicio ocazie pentru a-ţi spune acest lucru clar şi răspicat. Atunci când vine vorba de gesturi romantice şi atenţie se vor pune întotdeauna pe primul plan. Şi acesta poate fi un lucru bun pentru că îi ajută să aibă mai multă încredere în ei. Aşa că, atenţie la cantitate! A te îndrăgosti este sinonim cu romantismul pentru Rac, însă pot trăi şi fără atenţia ta. Ei nu au nevoie de nimic şi vor lupta pentru a nu sfârşi cu sufletul frânt şi dependent de tine.

2. Vărsător

Vărsătorul este un fanatic al ideii de iubire, dar nu şi când vine vorba de propriile sentimente. Mai bine nu! Admiră cuplurile şi îl inspiră dragostea, dar preferă că subiectul să rămână la nivel de imaginaţie şi romantism de poveste. Ca să o spunem direct: sunt mai atraşi de fantezia iubirii decât de iubirea reală din viaţă de zi cu zi. Se îndrăgostesc mai degrabă de actori şi vedete, iar când vine vorba concret de iubire preferă să rămână rece şi pragmatic.

3. Fecioară

Fecioara are un mod dificil de a construi o relaţie. Îţi dă senzaţia că este complet implicată şi când te aştepţi mai puţin se va răzgândi şi va bate în retragere. Fecioara vrea să se îndrăgostească, dar nu oricum, ci în felul ei personal şi este conştientă de asta. Zodia aceasta are întotdeauna un secret pe care nu îl vei descoperi! Despre orice ar fi vorba este clar că va fi prezent de fiecare dată când Fecioara se va îndrăgosti. Cumva, Fecioarele iubesc dragostea, dar iubesc şi să o destrame.

4. Capricorn

Poate sună dur, dar Capricornii evită efectiv să se îndrăgostească. Să ne înţelegem, aceştia adoră să iubească, dar sunt atât de suspicioşi încât principala lor ocupaţie este să obţină atenţie de la partener. De aceea îi este mai bine singur! Visător din fire, Capricornul se îndrăgosteşte de un ideal şi este dezamăgit atunci când persoana iubita nu coincide aşteptărilor sale. În loc să înfrunte acest pericol, Capricornul preferă să evite orice ţine de iubire şi îndrăgostit şi va fi greu să îi intri la suflet.

5. Gemeni

Iată un teren unde aerianul Gemeni este bine înfipt în pământ! Este pregătit cu un dispozitiv de protecţie încorporat. Le sună bine ideea de a se îndrăgosti, dar când realizează că riscă să se ataşeze de celălalt şi apoi să sufere după o eventuală despărţire, devin imediat distanţi şi indiferenţi. Să nu te miri dacă dispar deodată din viaţa ta, nu se mai implică emoţional şi nu mai par interesaţi. Sunt pe modul supravieţuire! Această zodie ştie cât de minunată este iubirea, dar în secunda în care intuiesc că pot fi răniţi se detaşează total şi sunt reci. Acest comportament este de neînţeles pentru partener şi va confirma în cele din urmă temerea Gemenilor: despărţirea.

Sursa