MENIU

Te toacă mărunt: 4 zodii de oameni cicălitori!

Aia e bine, aia nu e bine! Aia trebuia aşa, cealaltă trebuia aşa! Iţi sună cunoscut? E şi normal, câtă vreme este atitudinea pe care o au non-stop unele persoane din jurul nostru.

Oamenii cicalitori au talentul de a te scoate din sarite rapid. Iata in ce zodii sunt nascuti cei care te vor face sa iti pierzi rabdarea:

Fecioara

Cand vine vorba despre cicalit, nimeni nu intrece Fecioara. Ea nu e neaparat convinsa ca are dreptate in ceea ce spune, dar are o pasiune nebuna sa vorbeasca si sa iti spuna ce ai de facut. Nu are aproape niciodata suficiente argumente, dar nu se lasa. E greu de trait alaturi de o astfel de persoana pentru ca vorba ei multa este obositoare, scrie ele.ro.

Berbec

Berbecii sunt ambitiosi din cale afara si pe deasupra sunt convinsi si ca au dreptate intotdeauna. Dreptate pe care si-o vor impune aproape cu forta. Nativul din aceasta zodie vrea sa aiba ultimul cuvant, dar nu oricum, ci incercand din rasputeri sa te convinga ca ideile sale sunt cele mai bune. Insistenta aceasta il face uneori greu de suportat.

Pesti

Nici Pestii nu se lasa mai prejos. Dincolo de faptul ca sunt tentati sa se laude si sa vorbeasca mult despre ei, mai sunt si suparaciosi atunci cand li se pare ca nu le acorzi suficienta atentie. Daca ai o datorie la acest nativ, indiferent ca e morala sau financiara, iti va aduce la cunostinta acest lucru zi de zi pana cand te vei plictisi.

Gemeni

Gemenii sunt si ei unii dintre cei mai cicalitori nativi ai zodiacului. Problema lor este ca sunt, in majoritatea situatiilor, in contradictie cu ei insisi, iar de aici si cu restul lumii. Spre deosebire de Fecioara, nativul din Gemeni este cicalitor mai ales cu membrii familiei, pe care e tentat sa ii bata la cap pana cand fac totul asa cum isi doreste el.



Mai multe articole despre:
horoscop astrologie zodii zodii cicălitoare