MENIU

Singura zodie care te face fericit cu simpla sa prezență

E greu sa multumesti pe cineva. Este foarte dificil sa il faci sa zambeasca mereu, mai ales atunci cand simte ca a cazut cerul pe el. Un singur semn zodiacal reuseste sa ii inveseleasca pe ceilalti fara sa faca nimic special.

Singura zodie care te face fericit cu simpla sa prezenta este Gemeni. Nativul nascut sub protectia planetei Mercur are toate talentele din lume, astfel incat vei sesiza din prima la ce se pricepe si ii vei putea cere ajutorul doar cu o privire.

Nativul Gemeni este saritor, fiind recunoscut pentru sufletul sau maret. Nu ii place atunci cand cei din jurul sau sunt tristi sau suparati si isi foloseste zambetul inconfundabil si grimasele pentru a aduce lumina in viata prietenilor.

Geamanul este spontan, uneori destul de irascibil, dar de fiecare data stie cum sa iti intre in gratii. Chicotelile sale si inteligenta cu care face anumite lucruri ce par dificile la prima vedere pot fi motive de invidiat.

Geamanul este foarte talentat cand trebuie sa tina un discurs in public. Arta oratoriei parca a inventat-o el. Stie cum sa te manipuleze astfel incat toata atentia ta sa fie concentrata catre el, conform teotrandafir.com.

Mai multe articole despre:
gemeni horoscop zodii