MENIU

Optimiştii zodiacului - patru zodii pe care nimic nu le doboară!

Optimiştii sunt puţin defecţi

Iata care sunt optimistii zodiacului, cei pe care nu pare sa-i doboare nimic niciodata:

Gemeni

Acest nativ este deosebit de echilibrat si are forta de a-si tine in frau emotiile. Stie cum sa se comporte chiar si in cele mai dificile situatii si aproape ca nu vei sti niciodata prin ce trece. El va afisa intotdeauna o mimica multumita, ceea ce nu este neaparat o masca. Este felul sau de a-si pastra tonusul pozitiv. As in comunicare, va da impresia ca pentru el nici o misiune nu este greu de indeplinit.

Rac

Racul este bonom, este bland si altruist, are un suflet mare si multa dragoste de impartasit. Dragoste pentru viata si pentru cei din jur. Problemele il afecteaza si pe el, dar nu il doboara, ci il intaresc, il fac sa priveasca viata cu si mai multa incredere. Aerul sau visator te face sa crezi ca nu e in stare sa-si recapete forta pierduta in urma unui necaz. Insa are puterea sa reconstruiasca totul la loc, mai trainic si mai frumos.

Berbec

Berbecul e un adevarat conducator. E plin de energie si de entuziasm si este mereu deschis sa faca fata tuturor provocarilor. Chiar si atunci cand necasurile il lovesc sau invidia unora il pune la pamant, Berbecul are puterea de a se ridica deasupra tuturor si de a-si recapata locul in societate. O forta divina pare sa il sprijine in orice imprejurare si il scoate invingator din orice situatie neplacuta.

Leu

Leul este unul dintre cei mai puternici nativi. Chiar daca este un incapatanat de felul sau, fiind foarte ambitios si foarte determinat reuseste sa depaseasca orice necaz cu fruntea sus. Iese mereu castigator pentru ca ii place sa isi depaseasca limitele. E motivat sa isi indeplineasca scopurile, motiv pentru care gaseste mereu forta sa se intoarca pe drumul cel bun. Orice razboi cu el este o cauza pierduta, potrivit ele.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop astrologie zâmbet