MENIU

Numerologie. Semnificaţia datei de 11.11.2015

11 noiembrie – 11/11 –  provoacă, întotdeauna, destul de mare agitatie in lumea Numerologiei. Dar în acest an, aduce chiar mai multa energie cosmica decât de obicei, deoarece se întâmplă să cadă în aceeași zi cu Luna Noua în Scorpion.

Deci, ce înseamnă aceasta configuratie de numar astral, de doua ori mai puternica, pentru tine?

Să începem prin a examina numărul 1.

Este singurul număr care este complet drept. Ca o coloană sau antenă, numărul 1 acționează ca un canal liber de energie … o conductă directă între lumea spirituală și fizică.

1 este numărul de inițiere, invenție și noi începuturi și curge catre noi sub formă de idei și inspirație.

Doar odata ce afli geometria sacră a numărului 1

11/11 Atunci când numărul 1 este dublat, asa cum apare în numărul 11, energia devine, exponențial, mai puternica.

În Numerologie, 11 este un număr Maestru … numărul de creație, de exprimare și manifestare.

11 Noiembrie Deschide Un Puternic Portal de Manifestare

Daca privesti forma numărului 11, aceasta reprezintă doi piloni, o poartă, care deschide un Portal direct între inspirație (1 energie) și manifestare (11 energie).

Dublul acestuia (11/11) și uau…. Vorbim de manifestare la viteza Luminii.
Nu numai ca 11 noiembrie este un dublu 11 (11/11) , dar 11/11 se adaugă la 4 (1 + 1 + 1 + 1 = 4), care este numărul Pamantului, Materiei și manifestarii fizice.

Acesta este un memento in timp util, ca Tu esti co-creator impreuna cu Universul și ai capacitatea de a manifesta ceea ce dorește inima ta, cu un pic de ajutor din Ceruri.

1/11 si Luna Noua Creeaza Scurtaturi Catre Cele Mai Profunde Dorinte

Nu există nici o îndoială că 11 noiembrie și zilele care urmează, aduc la pachet mai multa putere de manifestare decât alte zile, datorită aceastei configurații  rare de numar astral …
Și vrem să facem tot ce sta în puterea noastră pentru a vă ajuta să vă pregătiți pentru aceste zile puternice care vor veni…

Astfel încât să puteți pasi, fără frică, în necunoscut, sa manifestati dorintele voastre cele mai profunde și sa nu pierdeți vreodată un alt prilej de bucurie și abundență.
Echipa de Numerologie  și Eu, va pregătim ceva în plus, special pentru voi, care va fi lansat pe 11 Noiembrie, un cadou personalizat, pe care nu l-ați mai văzut pana acum. Mai multe găseşti aici.

Mai multe articole despre:
horoscop numerologie 11.11 seminificaţie