MENIU

Luna roz în Scorpion: Influența asupra zodiilor

Luna Roz. Foto: <a href="http://www.flickr.com/photos/marcelojalbuquerque/8681672751/" target="_blank">Marcelo Albuquerque / Flickr</a>

Luna roz în Scorpion aduce aduce pe lângă curățare și purificare, și experiențe puternice, ne așteptăm la momente seducătoare, provocatoare pe plan relațional.

Iată cum va afecta zodii luna roz în Scorpion, începând cu data de 29 -30 aprilie

Berbec: este cel mai bun moment să îți asumi un risc în dragoste. Este un moment al provocărilor și puteți să ghiciți ușor intenția celuilalt. Oricum merită încercat!

Taur: opozițiile se atrag. În ciuda faptului că refuzați să credeți asta, mai ales că este vorba de încăpățânarea voastră, aveți șansa să primiți o răsplată bună. Chiar este indicat să cunoașteți mai bine o persoană care este opusă vouă.

Gemeni: Veți trăi momente emoționante încărcate. De obicei vă place să țineți sentimentele sub control, însă de data aceasta lucrurile se vor schimba fără voia voastră.

Rac: aveți probleme de încredere în sine sau în persoana iubită. ESte posibil să aibă legătură cu faptul că ați mai fost trădați în trecut. Tot ce trebuie să faceți este să vă păstrați speranța.

Leu: la voi este vorba despre despărțiri. Relații care abia au fost formate. Vă dați dați seama că este imposibil să aveți puncte comune, însă nu se știe niciodată când veți mai reîntâlni acea persoană sau pur și simplu va rămâne ca o amintire frumoasă.

Fecioară: Iese soarele și la voi. Furtuna este pe cale să plece. Sunt șanse mari să întâlniți persoana cu care să vă potriviți emoțional, intelectual și sexual. Luați-o treptat!

Balanță: Indiferent că sunteți singur sau într-o relație, trebuie să rămâneți stăpân pe situație. Probleme și testele tot voi le aveți de dat, așa că nu este cazul să vă bazați pe nimeni.

Scorpion: Voi aveți liber la flirt! Este o perioadă în care veși cunoaște multe persoane de sex opus cu care să petreceți clipe de neuitat.

Mai multe aici.

Mai multe articole despre:
horoscop luna roz în scorpion zodii previziuni