MENIU

Luna plină în Săgetător, 2 iunie 2015. Cum ne influenţează viaţa?

Luna plina in Sagetator ne va vizita in data de 2 Iunie, iar acest eveniment astrologic este o reamintirea a faptului ca viata noastra, in acest moment este perfecta exact asa cum este!  

Cum ne influenteaza LUNA PLINA in Sagetator - 2 Iunie 2015?

Traim cu totii momente de viata... Chiar daca nu am ajuns probabil, in punctul in care am putea sa spunem ca toate piesele puzzleului au cazut asa cum am planuit, asa cum ne-am dorit dintotdeauna, important este sa avem incredere in viata noastra.

De asemenea, aceasta luna plina ne mai atentioneaza intr-o privinta si este de asemenea important de notat: Trebuie sa constientizam ca alegerile pe care le facem trebuie asumate. Si oricum, sta in puterea noastra sa facem in fiecare zi alegeri pentru un nou inceput.


Ultima perioada a fost de altfel, foarte importanta din punct de vedere astrologic, tragand fraiele constientizarii pentru fiecare in parte. Acum traim o perioada cand ceea ce nu mai serveste dezvoltarii noastre interioare si spirituale, va disparea de la sine. Oameni care nu ne mai ajuta in nici un fel, vor disparea din viata noastra si de asemenea situatii care nu ni se mai potrivesc isi vor gasi calea trecutului.

Luna plina in Sagetator atrage atentia asupra unui nou inceput, o perioada cand „plantam seminte” pentru un viitor mai in acord cu noi insine. Dar doar atunci cand ne eliberam de vechile conditionari, putem sa facem loc schimbarii si transformarii.
 
Mai multe pe Garbo.ro.
Mai multe articole despre:
previziuni horoscop luna plină Săgetător