MENIU

Lună Plină în Capricorn - 3 zodii se vor întoarce la fostele iubiri

Luna Plină din luna iunie se va nimeri într-un semn de pământ, mai exact în Capricorn. Realism, stabilitate și ambiție - acestea sunt cuvintele-cheie ale acestei luni pline. 

Cum îți va influența Luna Plină în Capricorn zodia în care te-ai născut

Berbec

Ai șansa de a-ți canaliza furia și durerea adunate în ultimele luni în carieră și în îmbunătățirea statutului social. Acum poți să te concentrezi mai mult asupra casei și familiei. Nu îți face griji în luarea deciziilor, deoarece Luna Plină în Capricorn te va îndruma în direcția corectă.

Taur

Ultimele evenimente din viața ta te vor determina să îți schimbi filosofia asupra vieții. În această perioadă, este posibil să iei decizia convertirii la altă religie. Totuși, adevăratele beneficii vor putea fi văzute la locul de muncă, unde vei lucra din greu pentru a le oferi celor dragi tot ce își doresc.

Gemeni

O problemă legată de o afacere sau de un parteneriat îți va da multe bătăi de cap. Totuși, încearcă să rezolvi chestiunea pe cale amiabilă. În ceea ce privește relația de cuplu, Luna Plină îți va testa dragostea pe care o ai față de cel drag. Este posibil chiar să te întorci la fosta iubire și să renunți la tot ce ai construit alături de jumătatea ta până acum.

Mai multe pe divahair.ro.

 

Citește si:

Horoscop 27 iunie. Zodia care va descoperi adevăruri dureroase. Viaţa i se schimbă radical!

Ce meserie ți se potrivește în funcție de zodie

Mai multe articole despre:
horoscop zodii lună plină în Capricorn