MENIU

Luna Nouă în Gemeni, 16 iunie. Ce schimbări aduce şi cum te influenţează

Luna Noua in Gemeni, din data de 16 iunie 2015, reprezinta un nou context al schimbarii si innoirii.

Este un moment care ne ajuta sa ne miscam inainte, care ne incurajeaza si care ne face sa fim mai puternici, invatandu-ne sa ne folosim de toate resursele de care dispunem. Din contextul astral face parte si trigonul Jupiter (Leu) si Uranus (Berbec), care reprezinta un spatiu de noi posibilitati si avantaje. Este un moment de tranzitie pentru foarte multe persoane, in care se pot lua decizii bune sau se pot schimba anumite directii.

Realitatea se va manifesta in toate formele sale si nu se va mai pune problema de indrumare gresita sau de alegeri eronate. Foarte multe segmente de viata vor fi activate de Luna Noua, iar aceasta ne va da energia necesara sa clarificam foarte multe lucruri in viata noastra. Determinarea va fi cuvantul de baza in acest moment.

Un alt aspect important este si revenirea lui Mercur in mers direct, din data de 12 iunie, care aduce claritatea in luarea deciziilor si ne ajuta sa ne dezvoltam, sa cream si sa imbunatatim anumite aspecte ale vietii noastre.

Luna Noua, minte limpede si ganduri noi

Gemenii ne atrag atentia asupra intelectului si a gandirii, ne vorbesc despre constiinta si despre tot ceea ce am invatat pana in acest moment. Este necesar sa facem o schimbare in gandirea noastra, sa cautam noi directii si sa ne lasam indrumati de intelect. Trebuie sa ajungem la samburele adevarului si realitatii, sa ne concentram strict asupra acelor lucruri care sun palpabile si care ne ajuta sa ne imbunatatim viata.

Constiinta intra acum in scena, iar Uranus ne ajuta sa depasim problemele marunte, sa nu ne aglomeram gandurile cu lucruri inutile si sa ne cunoastem limitele. Expansiunea este posibila in acest moment, dar doar pentru acele persoane care sunt perfect constiente de realitatea pe care o traiesc, scrie ele.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop lună nouă 16 iunie luna nouă în gemeni