MENIU

Luna Nouă și portalul de energii din 9.09 dau peste cap viața zodiilor

Luna Nouă va avea loc de această dată pe 9 septembrie. Specialiștii sunt de părere că acum este momentul ideal pentru a scăpa de probleme și a găsi soluții simple, pas cu pas. Septembrie se află sub vibrația numărului 9. În numerologie, această cifră reprezintă o fază de încheiere, înainte ca un nou ciclu să înceapă.

Cum influențează viața zodiilor Luna Nouă și portalul de energii din 9.09

Berbec

Deși ai impresia că ești invincibilă, se pare că și femeile puternice ca tine mai au nevoie din când în când de o perioadă de autovindecare. Fie că este vorba de eliminarea mâncării nesănătoase din dietă, a țigărilor sau despre mersul la un psiholog, poți face multe lucruri cu ocazia acestui eveniment pentru a-ți îmbunătăți starea de sănătate.

Taur

Această Lună Nouă te va determina să îți asculți inima și să începi să faci activități care îți provoacă plăcere. Fie că este vorba de practicarea unui sport nou, de lucruri realizate manual, jocuri sau grădinărit, asigură-te că în luna septembrie îți vei cultiva mai mult talentele!

Gemeni

Acesta este momentul ideal pentru a-ți da seama care sunt lucrurile care contează cu adevărat pentru tine în viață. Filosofia ta asupra vieții se schimbă și este posibil să ai multe idei noi. Deschide-te în fața universului și descoperă-te pe tine însăți! Nu-ți fie teamă să fii vulnerabilă în timpul acestui eveniment!

Rac

Tabele, orare, liste - ne înconjurăm mereu de aceste lucruri.Totuși, nu totul în viață poate fi plănuit sau pus într-o categorie. Cu cât vei încerca mai mult să faci lucrurile ca la carte, cu atât mai mari sunt șansele să nu reușești. Cu ocazia acestui eveniment, încearcă să îți salvezi energia pentru lucruri mai importante.

Mai multe pe Divahair.ro.

Mai multe articole despre:
zodii lună nouă