MENIU

Horoscopul zilei de miercuri, 27 august. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Horoscopul zilei

Iubirea si banii “guverneaza” aceasta zi. Suntem din ce in ce mai putin aerieni si mai constienti de toate implicatiile unei relatii de dragoste, dar si a finantelor.

BERBEC – horoscopul zilei de miercuri, 27 august

Berbecii ar trebui sa-si foloseasca energia de care debordeaza astazi pentru a-si indeplini niste planuri de demult sau pentru a demara o actiune mult dorita, mai ales pe plan amoros. Nu trebuie sa mai astepte “momentul potrivit” pentru a actiona, caci cel mai probabil acesta nu va veni niciodata. Interventii neplacute si neasteptate apar tot timp, astfel ca Berbecii trebui sa ia situatia in mana si sa se aventureze pe plan sentimental.

TAUR – horoscopul zilei de miercuri, 27 august

Taurii manifesta la randul lor energie, insa a lor este, cumva, canalizata in scopuri negative. Taurii manifesta o puternica “samanta de scandal” si la cea mai mica provocare sunt gata sa porneasca la lupta. Ar trebui sa-si tempereze impulsivitatea pentru ca actiunile si/sau vorbele de azi risca sa le afecteze planurile pe termen lung.

GEMENI – horoscopul zilei de miercuri, 27 august

Gemenii ar putea sa se confrunte cu tensiuni in cercul lor intim, mai cu seama cu partenerul de cuplu sau cu cineva foarte apropiat. Se lasa cuprinsi de valtoarea miilor de treburi pe care le au de facut si uita anumite aspecte esentiale ale unei relatii importante lor. Ca sa nu puna paie pe foc fara sa intentioneze, trebuie sa dea dovada de atentie.

RAC – horoscopul zilei de miercuri, 27 august

Circumstantele pe care le au de confruntat Racii le provoaca neplaceri, mai ales in conditiile in care ii si ustura la buzunar rezolvarea unor probleme care, in esenta, nu tin de fapt de ei. Mai mult, se va nevoiti sa asiste la un eveniment sau sa se angajeze intr-un proiect nou care o sa-i consume deopotriva psihic si financiar. Trebuie sa se inarmeze cu rabdare si sa vada intregul peisaj: totul este spre binele lor pe termen lung.

LEU – horoscopul zilei de miercuri, 27 august

Leii incearca din rasputeri sa mentina echilibrul fragil al unor relatii personale, desi unele situatii risca sa le zadarcineasca eforturile. Totusi, eforturile lor vor da roade intr-un final, alegandu-se atat cu relatii linistite, cat si cu aprecierea unor persoane foarte importante din viata lor.

FECIOARA – horoscopul zilei de miercuri, 27 august

Fecioarele pot avea parte de progres astazi, indiferent cat de anevoios pare drumul. Se simt norocoase peste masura pentru ca au sustinerea persoanei iubite sau a unui prieten foarte drag care este dispus sa mearga pana in panzele albe spre binele nativului din Fecioara.

Vezi mai multe pe lyla.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop zilnic horoscop 27 august