MENIU

Horoscopul zilei de joi, 20 martie. Ce-ți rezervă azi astrele

<p>Horoscopul zilei de joi, 20 martie. Ce-ți rezervă azi astrele</p>

Joi, 20 martie, multi dintre noi, indiferent de zodie, vom intampina provocarea, daca nu chiar problema de a ne impaca cu unele nemultumiri din trecut.

BERBEC – horoscopul zilei de joi, 20 martie Berbecii vor da dovada de nerabdare sa inceapa ceva nou, dar nu ar strica sa incerce sa-si tempereze impulsurile. Soarele se afla in berbec luna aceasta, motiv pentru care nativii acestei zodii se vor simti mai vii, mai energici, dar vor manifesta si mai multa impulsivitate, temandu-se ca nu vor profita de unele oportunitati daca nu bat fierul cat e cald. Din acest motiv, insa, berbecii risca sa se piarda in atatea planuri de viitor si activitati, nemultumindu-i pe cei din jur si stricand relatiile cu acestia. Iata de ce berbecii ar trebui sa-si prioritizeze nevoile, dorintele, dar si sa-si indeplineasca sarcinile zilnice. Doar asa vor putea, cu adevarat, fructifica energia pe care o au.

TAUR – horoscopul zilei de joi, 20 martie

Taurii o sa-si ridice mai multe semne de intrebare daca este recomandat sa-si impartaseasca ideile cu ceilalti. Desi imprejurarile o sa le ceara sa fie deschisi, ei sunt constienti ca ideile lor fie ar putea fi interpretate gresit, fie ar putea fi chiar furate de niste persoane rau-intentionate. Vor avea multe de cantarit, joi, pentru a-si da seama cat trebuie sa impartaseasca si cat trebuie sa tina pentru ei, ca sa nu inceteze sa fie indispensabili in relatiile pe care le au.

GEMENI – horoscopul zilei de joi, 20 martie

Desi rareori se intampla ca gemenii sa duca lipsa de activitati sociale, intrarea Soarelui in Casa a 11-a, cea a Prieteniei, o sa le aglomereze si mai mult programul. Multe persoane din jurul lor vor trage, efectiv, de ei pentru a se intalni, iar unele invitatii vor fi greu de refuzat. Astfel ca gemenii vor fi nevoiti sa faca compromisuri pentru a impaca toate partile, fara a crea tensiuni pe plan profesional.

RAC – horoscopul zilei de joi, 20 martie

Racii vor fi tentati sa actioneze sub impulsul momentului, fara sa se gandeasca la consecintele actiunilor lor. In mod ciudat, un astfel de comportament spontan este contrar firii lor precaute. Totusi, racii se vor aventura in gesturi – poate chiar necugetate. Ca sa nu-si creeze singuri probleme, ar trebui sa dea dovada de retinerea lor bine cunoscuta, chiar daca acest lucru ar putea sa-i nemultumeasca pe moment. Este mai bine sa te gandesti doi pasi inainte in loc sa faci pasul si sa-ti dai seama ca ai cazut, de fapt, in gol.

Citește articolul integral pe lyla.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop astre zodii 20 martie