MENIU

Horoscopul sănătății pentru luna martie 2016

Unii nativi nu vor avea probleme de sănătate semnificative în martie, în timp ce alții se vor confrunta cu unele neplăceri. Iată care este horoscopul sănătății pentru luna martie 2016.

Berbec

În luna martie, viața îți va fi influențată de eclipsa de Lună de pe 14 și de cea de Soare care va avea loc pe data de 29. Ar fi bine să o lași mai ușor cu munca și să te relaxezi mai mult. Un masaj sau mai multe remedii naturiste te pot ajuta să elimini stresul.

Taur

Martie este o lună numai bună pentru a face strategii în vederea atingerii unor obiective stabilite de mult. În ceea ce privește sănătatea, vei sta foarte bine la acest capitol în martie 2016. Indicat ar fi să te apuci de sport sau de activități care să te relaxeze, pentru a mai uita de problemele de la serviciu.

Gemeni

Sănătatea va fi fragilă pentru nativii născuți sub această pecete astrologică, până la 20 martie 2016. Este bine să te apuci din vreme de sporturi care să te ajute să te relaxezi, cum sunt yoga, plimbările în aer liber sau înotul și să nu neglijezi neplăceri precum durerile de cap, de stomac sau insomniile.

Află ce-ți rezervă astrele la capitolul sănătate, în luna martie AICI.

Mai multe articole despre:
sănătate horoscop martie 2016