MENIU

Horoscopul meseriașilor. Care sunt cele mai pricepute 3 zodii

La prima vedere, având atâtea tutoriale la dispoziție, în spațiul virtual, cine ar mai avea nevoie de un meșter în casă? Însă nu toată lumea are timp, și să o spunem drept, priceperea necesară. Și atunci, ne mai uităm și la zodii. Așadar, care sunt cei mai pricepuți nativi când vine vorba de meșterit prin casă.

Când vine vorba de pricepuți, cei din zodia Fecioarei sunt la loc de frunte. Ei sunt, de departe, experții în reparații, ceea ce nici nu este de mirare, pentru că stau sub semnul lui Mercur, planeta comunicării și a abilităților tehnice. Nativii zodiei nu pot sta liniștiți până nu duc la cap proiectele, spre deosebire de Capricorni, care s-ar putea apuca în weekend să demonteze chiuveta, dar s-ar plictisi înainte să o mai asambleze la loc.

 

Vărsătorii sunt renumiți pentru predispoziția lor naturală față de ordine, claritate și simplificare a lucrurilor, dar au și răbdarea de a duce la bun sfârșit proiecte care implica șurubele și numeroase culori de cabluri, de care trebuie ținut cont. Sunt o mulțime de oameni care visează să meșterească diverse chestii prin casă, dar vărsătorii sunt printre puținii care chiar pot pune în practică aproape orice își propun.

 

Cei din zodia Racului iubesc să meșterească prin casă, iar asta se datorează mai puțin unei priceperi tehnice înnăscute și mai mult dorinței de a se simți confortabil și de a-și personaliza spațiul în care trăiesc. De aici abilitatea și consecvența cu care caută căi de a-și pune în practică viziunea.

Mai multe articole despre:
horoscop zodii pricepere indemanare