MENIU

Horoscopul friguroșilor. Cum faci față temperaturilor scăzute, în funcție de zodie

Cu iarna la geam sau pe drum să ajungă, e timpul să ne aducem aminte că, dincolo de cât de calde sau reci sunt caloriferele, zodia în care suntem născuți are o mare importanța pentru felul în care ne împăcăm cu tot ce înseamnă iarna: frig, zăpadă, lapoviță. Iar dacă te trec deja fiori citind aceste rânduri, este posibil să nu faci parte din zodia potrivită.

Berbec

Nu se împacă deloc cu vremea rece. Pentru ei, acest sezon oscilează între "mi-e firg" și "mi-e foarte frig".

Taurul

Un Taur rece vrea doar îmbrățișări. Așa că îmbrățișează-l, are nevoie de tine. Problema este când sunteți amândoi tauri.

Gemeni

O parte a caracterului Gemenilor este foarte rece, dar cealaltă este la fel de fierbinte ca întotdeauna.

Rac

Se descurcă surprinzător de bine, dar iarna este o perioadă emoționantă pentru Raci. Oferă prietenului tău din această zodie o ciocolată caldă și o discuție relaxată, va fi suficient pentru a se încălzi.

 

Leu

 

Pentru Leu, iarna este o catastrofă. Nici nu este de mirare, pentru că fiind sub semnul Soarelui, sunt cel mai departe de sursa lor de energie internă și, prin urmare, sunt mai predispuși să plângă atunci când trebuie să iasă afară. 

 

Fecioara

 

Fecioara este acel prieten care poartă trei pulovere, o haină, două eșarfe, mănuși și o pălărie atât de mare încât aproape că le acoperă toată fața. Oh, și lenjerie intimă adecvată sezonului. Așa că nu-i de mirare că se împacă foarte bine cu frigul de afară.

 

Balanța

 

Balanța continuă să se întrebe de ce toată lumea vorbește atât despre firg. „Da. E iarna. Iarna e frig. Nu trebuie să fii un copil în privința asta. Pune-ți un fular și descurcă-te", pare să fie motto-ul lor.

 

Scorpionul

 

Scorpionul este la fel de extra ca întotdeauna, plângându-se în fiecare secundă, de parcă toți ceilalți nu suferă și de vremea rece.

 

Săgetător

Săgetătorul prosperă pe vreme rece. Sau, mai degrabă, se ascunde sub un munte de pături cu laptopul pe piept, se simt cel mai bine.

 

Capricornul

 

Prietenul tău Capricorn este cel care-ți va reaminti că temperaturile extrem de reci sunt o altă consecință a schimbărilor climatice. Dacă trebuie să-i asculți încă o dată răvășind, s-ar putea să o iei razna.

Vărsător

Vărsătorul nu a observat o diferență de temperatură; la urma urmei, este sezonul lor. Sufletele le sunt atât de reci, încât aceasta este singura perioadă a anului în care se simt cu adevărat în largul lor. Teme-te de ei, căci sunt cei mai puternici.

Pești

Peștii au înghețat și nu se vor dezgheța până nu începe sezonul Peștilor.

 

Mai multe articole despre:
horoscop frigurosi studiu zodii frig iarna