MENIU

Horoscopul defectelor: Adevărul despre fiecare zodie în parte

3 zodii cu suflet de copil. Te molipsesc cu bunătatea lor

Fiecare semn zodiacal are calităţi unice şi distincte. Însă, există unele lucruri la fiecare zodie care îi enervează pe cei din jur la culme. Pregăteşte-te să descoperi cele mai bune şi cele mai rele lucruri pe care fiecare semn zodiacal le poate oferii lumii.

Berbec

Cea mai bună trăsătură a berbecului este sentimentul de optimism. Personalitatea berbecului este extrem de optimistă şi independenţa şi nimeni nu reuşeşte să îl schimbe. Cea mai rea trăsătură este temperamentul exploziv. Cu toate că berbecul încearcă să respingă negativitatea, sunt cazuri când este scos din sărite şi se poate declanşa o adevărată explozie.

Taur

Cea mai bună trăsătură a tăurilor este că sunt ai dracului de loiali. Un taur este foarte loial şi reuşeşte să se lipească chiar şi de cea mai indiferenţă persoană. Cea mai rea trăsătură este indulgenţă de sine. Uneori taurii pot fi prea îngăduitori şi prea excesivi cu timpul lor.

Gemeni

Cea mai bună trăsătură a gemenilor este latura lor energică şi entuziastă. Gemenii sunt mereu în mişcare,iar dacă există cineva care îşi trăieşte viaţă la maxim,atunci acea persoană cu siguranţă este semnul Gemenilor. Cea mai rea trăsătură ar fi faptul că sunt cu două fete şi bârfesc destul de mult. Într-o zi proastă gemenii se pot relaxa bârfind şi răspândind zvonuri.

Rac

Cea mai bună trăsătură a racilor este maternitatea şi îngrijirea. Capacitatea racului de a avea grijă nu o poate avea nici un semn zodiacal, iar lângă ei te vei simţi protejat. Cea mai rea trăsătură este faptul că sunt emoţionali şi se lasă pentru alţii. Racii sunt creaturi emotive şi uneori se pot lasă pentru persoanele din jurul lor.

Leu

Cea mai bună trăsătură a leului este latura să prietenoasă şi carismatică.Nu este petrecere la care leul să nu fie prezent.Leii sunt pur şi simplu distractivi. Cea mai rea trăsătură este incapacitatea lor de a-şi controla impulsurile. Leii impulsivi pot ajunge uneori să aibă probleme în viaţă.

Fecioară

Cea mai bună trăsătură a fecioarelor este talentul pentru tot.Hărnicia lor,natură metodică,meticulozitatea,permit că fecioara să stăpânească aproape orice abilitate. Cea mai rea trăsătură este faptul că sunt prea critice cu ele însuşi. Fecioarele sunt cunoscute pentru criticile adresate altor persoane,dar uneori pot fi foarte critice cu ele însuşi.

Balanţă

Cea mai bună trăsătură a balanţei este sentimentul de echilibru. Balanţele au un talent foarte tacticos,imaginându-şi o soluţie pentru fericire. Cea mai rea trăsătură este indecizia lor.Balanţele pot analiză şi “cântări” lucrurile uneori cam prea mult,iar acest lucru le duce în imposibilitatea de a lua o decizie şi a regretă mai târziu.

Scorpion

Cea mai bună trăsătură a scopionului este faptul că este plin de pasiune. Personalitatea scorpionului este incredibil de pasională intensă,iar prezenţa lor are adesea un impact profund. Cea mai rea trăsătură este încăpăţânarea.Uneori pot fi cu adevărat scorpioni fără nici un motiv întemeiat.

Săgetător

Cea mai bună trăsătură a săgetătorului este sentimentul de independenţa.Personalitatea săgetătorului este incredibil de independenţa şi nu sunt tipologii lipicioase sau excesiv de drăgăstoase. Cea mai rea trăsătură a săgetătorului este lipsa de emoţie.Săgetătorii sunt cam greu de impresionat.

Capricorn

Cea mai bună trăsătură a capricornului sunt ambiţia şi inventivitatea.Capricornul este extrem de abil şi plin de resurse.Acest lucru,combinat cu ambiţia lor de a reuşi le poate aduce foarte multe câştiguri în viaţă. Cea mai rea trăsătură este capacitatea lor de a deveni reci şi indiferenţi.Capricornul poate fi greu de cap şi încăpăţânat.

Vărsător

Cea mai bună trăsătură a vărsătorului este unitatea umanitară.În ansamblu sau vărsătorul este o foarţă pozitivă imensă,datorită unităţii lui mari de umanitate. Cea mai rea trăsătură este capacitatea lui de a fi îndepărtat şi încăpăţânat. Vărsătorul poate fi foarte pretenţios şi acest lucru poate distanţă lumea din jur.

Peşti

Cea mai bună trăsătură a peştilor este imaginaţia şi creativitatea lor.Nu există nici o imaginaţie asemănătoare cu cea a peştilor.Uneori pot avea accident vascular cerebral din cauza geniului lor. Cea mai rea trăsătură a lor este supra-sensibilitatea.Peştii pot lua lucrurile un pic cam prea tare şi sentimentele lor sunt rănite.

Mai multe articole despre:
horoscop defecte zodii horoscopul defectelor