MENIU

Horoscopul amoros al săptămânii 10-16 august

Iată ce va rezervă astrele din punct de vedere amoros în săptămâna 10-16 august.

Berbec

Săptămâna începe cu o dorinţa puternică de independenţa. Dacă eşti singur, asta înseamnă că îţi amâni puţin planurile de cucerire. Dacă eşti implicat într-o relaţie de cuplu este indicat să nu începi să-ţi ignori partenerul. Weekendul poate aduce puţin romantism alături de persoană iubita sau un potenţial partener.

Taur

Viaţă amoroasă a cuplului se afle pe o pantă descendenţa. Reuşeşti, însă, să planifici o zi sau două pe care să le petreci numai cu partenerul de cuplu. Se anunţă un weekend fierbinte şi plin de adrenalină. Nu este indicat să iei decizii pe termen lung.

Gemeni

Luni si marti ai probleme in luarea deciziilor in ceea ce priveste viata romantica. Nu stii daca sa treci sau nu la urmatorul nivel al relatiei. Asculta-ti inima si evalueaza riscurile pentru ca astfel sunt sanse destul de mici sa iei decizii gresite. In weekend se anunta diverse activitati impreuna cu partenerul de cuplu, care sa imbine atat timpul petrecut alaturi de el cat si practicarea unor hobby-uri comune. 

Rac

Apesi pedala de frana in relatie pentru ca ti se pare ca lucrurile au avansat prea repede si nu esti sigur ca directia in care merge e cea buna. Petreci mai mult timp alaturi de prieteni si ai ocazia sa-ti pui ordine in ganduri si in prioritati. Vei avea parte si de dragoste, spre sfarsitul saptamanii.

Leu

La inceputul saptamanii intervine o mica schimbare in rutina cuplului care, insa, va avea implicatii majore. Te concentrezi mai mult pe persoana ta, insa in ceea ce priveste alimentatia sanatoasa. Aceste modificari iti vor da mai multa energie si vei avea mai mult chef de amor. 

Fecioara

Va trebui sa renunti la dorinta ta de a controla tot ce misca in jurul tau si sa te lasi purtat de val. Da-ti frau liber imaginatiei si lasa dragostea sa intre in viata ta. Nu te mai stresa si vei observa ca atragi mai multe oportunitati amoroase atunci cand esti calm.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Mai multe articole despre:
dragoste horoscop zodii