MENIU

Horoscopul amoros al lunii martie

<p>Horoscop&nbsp;</p>

Iată ce vă rezervă astrele din punct de vedere amoros în luna martie 2017.

Berbec

O lună armonioasă, romantică. Imaginaţia se intensifica şi îţi oferă stimuli noi. Ai parte de evenimente amoroase agreabile, poţi primi cadouri, te întâlneşti cu persoane speciale. Dacă eşti implicat într-o relaţie de cuplu, partenerul vibrează la unison cu ţine. Dacă eşti singur, îţi poţi găsi liniştea sufletească în braţele unei persoane pe care o vei cunoaşte prin intermediul famliei.

Taur

O luna în care dragostea fizică este intensificată de discuţii romantice. Simţi nevoia de mai multă înţelegere, de mai multă conexiune verbală, nu doar fizică. Puneţi la punct mai multe aspecte ale relaţiei voastre, de la treburile casnice la respectarea individualismului fiecăruia. Aveţi discuţii despre comportamente, atitudini, virtuţi, credinţe, defecte, iar nouă lumină aduce un plus relaţiei.

Gemeni

O lună armonioasă, în care sentimentele se accentuează. Vei reuşi să-ţi exprimi mai clar sentimentele, fără timiditate sau alte complexe. Dacă eşti singur şi vrei să cucereşti un potenţial partener, acum este momentul să îi spui ce simţi. Radiezi energie pozitivă, eşti şarmant şi atrăgător şi şansele de reuşită sunt destul de mari.

Rac

Luna martie este armonioasă, energică. Te bucuri de prezenţa partenerului de cuplu, relaţia este în vibraţii pozitive. Îţi exprimi cu uşurinţă emoţiile, sentimentele, iei decizii care sunt aplaudate de către persoană iubita. Eşti pasional, senzual, cuceritor, şi reuşeşti să-ţi împărţi atât de bine timpul încât nu neglijezi nici viaţă romantică, nici pe cea profesională.

Leu

Viaţa amoroasă renaşte odată cu venirea primăverii. Te bucuri de o energie în creştere, starea de spirit este bună, eşti spontan şi cuceritor. Probleme pot apărea din cauza irascibilităţii tale cauzate de viaţă profesională. Orice neînţelegere poate fi depăşită cu ajutorul autocontrolului. Nu este recomandat să iei decizii bazate pe impuls.

Fecioara

Debordezi de energie pe care o canalizezi exclusiv către viaţă amoroasă. Eşti spontan, direct, pasional, romantic, galant. Dacă nu eşti implicat într-o relaţie de cuplu, există şanse mari să întâlneşti o persoană de care să te simţi foarte atras. Atenţie, însă, să nu devii prea insistent, căci se poate speria şi rişti să dea înapoi.


Citeşte continuarea pe Sfatulparintilor. ro.