MENIU

Horoscop zilnic. 31 martie. Ce zodii sunt nesuferite azi

Horoscop zilnic. 31 martie. Dacă Berbecii și Fecioarele trăiesc azi pe picior mare, nu același lucru se poate spune despre Gemeni, Raci și Pești, care vor intra în multe conflicte minore azi, iritându-i pe cei care le sunt dragi.

BERBEC

Stelele îți sunt favorabile azi, în special în prima parte a zilei. Iei hotărâri inspirate în această dimineață, însă ai grijă să nu urmrezi sfatul celor care nu sunt pe aceeași frecevență cu tine. Chiar dacă nu ești foarte creativ, astăzi se va dovedi o zi foarte bună din punct de vedere profesional.

TAUR

Este nevoie de multă diplomație astăzi, mai ales în familie. Conflictele stau să izbucnească și tu ești singurul care le poate preveni. Taurii au și preocupări juridice azi, urmând să semneze contracte sau înscrisuri oficiale.

Horoscop zilnic 31 martie. Planuri de vacanță pentru Lei

GEMENI

Gemenilor li se cere ajutorul azi de nenumărate ori. Dornici să ajute, nativii acestei zodii fac tot ce le stă în putință, însă nu schimbă mare lucru. Sunt criticați de prieteni pentru ineficența lor. Spre seară, uită cu totul de probleme când primesc, la rândul lor, un ajutor financiar neașteptat.

RAC

Racii traversează o perioadă de nevoi profunde. Fie că este vorba despre viața profesională sau de cea sentimentală, cei născuți sub acest semn zodiacal doresc să li se facă favoruri, să rămână datori. Nesiguranța și ezitările sunt singurele motive din spatele acestor nevoii.

LEU

Leii fac planuri de vacanță. Cel mai probabil, ei caută destinații pentru facanța de Sf. Paști, când își doresc să plece de acasă într-o destinație mai puțin obișnuită. Azi, timp de câteva ore, își iau toate măsurile ca excursia să fie una reușită.

FECIOARĂ

Inspirația care le ghidează pe Fecioare în ultima vreme își va atinge azi apogeul. Spun lucrurile cele mai potrivite și petrec mult timp împreună cu cei dragi. Pe lângă comunicarea excelentă, Fecioarele au parte și de succes în dragoste, dar și în bani. O zi perfectă!

.........

Promoţii la eMAG. Toate ofertele de astăzi sunt enumerate AICI.

.........

BALANȚĂ

Nu trebuie să te grăbeşti, nu lua decizii în grabă! Balanțele au nevoie de timp să ia hotărârile corecte, însă azi vor risca, sătui fiind de rutina în care au intrat. Cu toate că lucrurile mergeau bine și se simțeau protejați, nativii acestei zodii pun azi totul în pericol pentru câteva detalii neimportante.

Horoscop zilnic 31 martie. Săgetătorii lasă totul baltă

SCORPION

Scorpionii se dedică toată ziua unui singur proiect. De dimineață și până seară, fac același lucru și vorbesc despre aceeași temă. Nu își abandonează ideile nici măcar în pauzele de masă, iar acest lucru poate provoca iritare în rândul celor dragi.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii au o zi echilibrată. Amână tot ce li se pare neinteresant și se bucură de frumusețea vieții. Unii dintre ei paticipă la petreceri, în timp ce alții lenevesc aproape toată ziua. Nu sunt recomandate schimbările sau cumpărăturile.

CAPRICORN

Grabă. Capricornii sunt mereu pe fugă și uită că mai au și alte îndatoriri în afara obligațiilor presante. Chiar și așa, aspectele planetelor favorizează abilitatea nativilor din zodia perfecţioniştilor ca sa rezolve problemele legate de relaţiile cu terţi sau cu autorităţile.

VĂRSĂTOR

E un moment excelent pentru noi începuturi. O întâlnire importantă la mijlocul zilei te face să îţi freci mâinile de mulţumire. Singurele probleme sunt cu starea de sănătate, însă poți începe oricând un tratament ușor care să îndepărteze micile afecțiuni.

PEȘTI

Sentimental, Peștii nu au dus-o prea bine în ultima vreme. Sunt defesivi și le este greu să își mențină calmul. Se afundă în muncă și se concentrează extraordinar la serviciu, unde se fac rapid remarcați prin inspirația lor.

Mai multe articole despre:
horoscop zilnic 31 martie