MENIU

Horoscop zilnic. 24 noiembrie 2015. Cele mai îndrăgostite zodii

Horoscop zilnic. 24 noiembrie 2015. Dacă vreți să aflați ce vă așteaptă astăzi, citiți acest horoscop zilnic.

BERBEC

Nu ai niciun fel de intenție să muncești mai mult decât până acum, astfel că refuzi orice oportunitate de a avansa în carieră. Acest lucru o să te coste scump, chiar dacă nu în acest moment.

TAUR

După săptămâni de amânări, astăzi reușești să duci la capăt o misiune simplă, care, însă, îți poate schimba viața. În rest, ai mici dureri de cap și preferi să observi, decât să te implici.

GEMENI

Vei primi o vizită-surpriză în prima parte a zilei, care îți va da peste cap tot programul. Te gândești tot mai mult la trecut și nu reușești să depășești puseurile de nostalgie.

RAC

Începi ziua greoi, însă reușești să recuperezi rapid și chiar termini primul multe curse ale căror start l-ai ratat. Pe plan sentimental, lucrurile încep să devină interesante.

Horoscop zilnic. 24 noiembrie 2015. Fecioarele sunt amorezate

LEU

Visezi la o aventură, iar în curând vei lua parte la una. Te pregătești temeinic pentru misiunea ta, însă entuziasmul celorlalți participanți nu e nici pe departe la fel de puternic.

FECIOARĂ

Vrei să faci o nouă cucerire, însă ai trac. Speri că îți vor fi înțelese sentimentele. Îți lipsește curajul să spui ce simți, iar această situație se poate transforma într-una foarte dureroasă.

BALANȚĂ

Intri în discuții aprinse și încerci cu disperare să îți impui punctul de vedere. Nu reușești, iar argumentele tale sunt demontate ușor de interlocutori, care sunt mai practici.

SCORPION

Ai nevoie de o vacanță. Persoana iubită te răsfață încă de dimineață, iar tu te simți tot mai încrezător în viitor. E o perioadă frumoasă, optimistă.

Horoscop zilnic. 24 noiembrie 2015. Peștii sunt amăgiți

SĂGETĂTOR

Ești fericit și toate îți merg strună. Cauți din nou dragostea și ești foarte aproape să o găsești. Este o zi lungă, obositoare, dar și foarte frumoasă.

CAPRICORN

Îți încerci disperat norocul, însă în loc să gândești analitic, mizezi pe sentimentalisme fără fond. Ești din nou păcălit și închei ziua cu mâna goală.

VĂRSĂTOR

Ești hiperactiv astăzi și, chiar dacă planurile tale nu ies așa cum trebuie, te mulțumești chiar și cu câteva mici victorii. E suficient pentru moment.

PEȘTI

Aveai speranțe mari legate de o persoană dragă ție, însă ai fost păcălit. Acum stai și analizezi situația, însă răspunsurile pe care ți le oferi sunt puține și nesatisfăcătoare.

Mai multe articole despre:
null