MENIU

Horoscop zilnic 2 decembrie 2015. Cele mai norocoase zodii

Horoscop zilnic 2 decembrie 2015. Dacă vreți să aflați cât de norocos sunteți astăzi, citiți acest horoscop zilnic.

BERBEC

Te joci cu nervii celor din jurul tău. Ești norocos și ieși cu bine din clinciuri, însă trebuie să ai o atitudine mai precaută pe viitor.

TAUR

După două zile leneșe, reintri în vârtejul cotidian. Previziunile sunt favorabile. Te bucuri de o perioadă norocoasă. Mai mult, ai la îndemână o ofertă masculină.

GEMENI

Nu credeai că o sa ajungi să faci favoruri unor persoane atât de importante, însă astăzi te remarci prin latura ta pozitivă. Ai toate motivele să fi mulțumit cu atitudinea ta.

RAC

Încă o zi frumoasă. De dimineață, printre toate lucrurile bune se strecoară și un mic episod jenant. Te concentrezi pe îndatoriri, neglijate în ultima perioadă, și îți rezolvi rapid treburile.

Horoscop zilnic 2 decembrie 2015. Fecioarele stau cuminți

LEU

Agravezi fiecare mică problemă care te sâcâie. Nu ai răbdare să faci lucrurile pe îndelete, așa cum îți place de obicei, și te grăbești, lucru care te dezavantajează.

.............

OFERTELE ZILEI DE LA EMAG AICI

.............

FECIOARĂ

Nu vrei să te implici în niciun fel de conflict sau situație complicată. Te retragi acasă, îți dai frâu liber imaginației și te relaxezi cu cel mai plăcut dintre hobby-urile tale.

BALANȚĂ

Îți schimbi părerea despre multe lucruri astăzi. Nu ai nicio intenție în acest sens, însă primești lămuriri clare din partea unor prieteni apropiați. E o zi bună pentru a face ordine.

SCORPION

Ai noroc cât pentru o sută de zile. Orice fel de inițiativă pe care o ai pe plan financiar va fi răsplătită cu câștiguri substanțiale. E important să nu exagerezi, însă. Lăcomia nu e premiată.

Horoscop zilnic 2 decembrie 2015. Peștii se simt liberi

SĂGETĂTOR

Primești vești neplăcute și îți strică toată buna-dispoziție. Te gândești la trecut, dar reușești să ierți. Ai o zi urâtă, cu multe ghinioane și drumuri obositoare.

CAPRICORN

Rămâi prins între două direcții total opuse. Ai vrea să urmezi ambele drumuri, însă este imposibil. Decizia este foarte importantă, așa că nu te pripi. Ia toate aspectele în considerare.

VĂRSĂTOR

Ai nevoie de mai multă îndrăzneală. Timiditatea costă. Izbutești să nu te lași păcălit și de această dată de eternii ”profitori” din viața ta. Zâmbești și îți faci singur ziua frumoasă.

PEȘTI

Începi ziua cu energie și faci câțiva prieteni noi. Atitudinea ta relaxată este ținută în frâu de partenerul de viață, care încearcă cu încăpățânare să te schimbe. Nu va reuși!

Mai multe articole despre:
Horoscop zilnic 2 decembrie 2015