MENIU

Horoscop zilnic. 19 noiembrie 2015. Cele mai comode zodii

Horoscop zilnic. 19 noiembrie 2015. Dacă doriți să aflați ce vă rezervă astrele astăzi, citiți acest horoscop zilnic.

BERBEC

Iei viața în piept și chiar te lupți cu morile de vânt azi. Stai mult pe drumuri și încerci să rezolvi trei probleme dintr-un foc. Ai noroc și spor.

TAUR

Stai în continuare retras și departe de agitație. Nu ești deloc în cea mai bună formă și nu vezi o scăpare clară din această situație. Ai nevoie de o persoană nouă în viața ta.

GEMENI

Te distrezi la maximum astăzi, chiar dacă este mijlocul săptămânii. Petreci ore frumoase cu prietenii și nu dai atenție problemelor care pot apărea pe parcurs.

RAC

O zi plină. Ai foarte mult de muncă și intri în pâine încă din prima parte a zilei. Ai nevoie de multă energie, iar unele mici conflicte cu colegii sunt foarte probabile.

Horoscop zilnic. 19 noiembrie 2015. Fecioarele sunt relaxate

LEU

Te dedici unui hobby pe care l-ai neglijat în ultima vreme. Îți recapeți entuziasmul imediat și uiți de tot altceva. Nu neglija, totuși, activitățile casnice.

.............

OFERTELE ZILEI DE LA EMAG AICI

.............

FECIOARĂ

Dacă nu reușești să găsești nicio ocupație care să te captiveze astăzi, alege câteva ore de relaxare. O întâlnire cu o persoană dragă poate avea loc în a doua parte a zilei.

BALANȚĂ

Ești haotic atât în vorbe, cât și în fapte. Faci planuri, iei decizii contradictorii. Trebuie să îți limpezești gândurile înainte de a lua o hotărâre pe care nu o poți schimba.

SCORPION

Ai nevoie de o pauză de la locul de muncă, unde nu mai faci față deloc sarcinilor tot mai grele. Comunică eficient cu cei din jur, cât să te faci înțeles. E foarte important.

Horoscop zilnic. 19 noiembrie 2015. Peștii sunt leneși

SĂGETĂTOR

Ești foarte agitat azi. Nu te mulțumește nimic și nu găsești niciun fel de alinare în micile victorii pe care le obții astăzi. Ești perfecționist și nu îți place să faci compromisuri.

CAPRICORN

Încerci să repari câte ceva din greșelile pe care le-ai făcut ieri. Ziua începe promițător, însă rata de succes scade odată cu trecerea timpului.

VĂRSĂTOR

Ai cheltuit foarte mulți bani în ultima vreme, iar acum începi să faci bilanțul financiar. Te îngrijorezi și petreci o mare parte a zilei cu calculatorul în mână.

PEȘTI

Nu ai niciun fel spor astăzi. Fie că e vorba de locul de muncă sau de relațiile amoroase, nu ești deloc disponibil la efort azi și preferi să stai în casă.

Mai multe articole despre:
null