MENIU

Horoscop zilnic. 14 aprilie. Care sunt cele mai norocoase zodii

Horoscop zilnic. 14 aprilie. Dacă pentru majoritatea semnelor zodicale ziua de azi e la fel ca oricare alta, câteva zodii vor beneficia azi, timp de câteva ore, de atingerea norocului. Află care sunt în acest horoscop zilnic.

BERBEC

Din nefericire, Berbecii nu sunt norocoși azi. Ei încearcă să își reintre în ritm după mini-vacanță, însă găsesc fiecare pas care trebuie făcut extrem de greu. Au mici probleme de sănătate, iar asta nu le face deloc viața mai ușoară azi.

TAUR

Taurii nu se mai satură de distracție. Excesele din ultima vreme încep să își spună cuvântul, însă cei născuți sub această zodie nu par dornici să se dea încă plecați din jurul meselor festive.

Horoscop zilnic. 9 aprilie. Racii pot da lovitura

GEMENI

Gemenii au noroc, însă nu sunt deloc conștienți de el și nu au deloc încredere în forțele lor ”supra-naturale”. În lipsa credinței, cei născuți în această parte a zodiacului se refugiază către lucrurile practice, pe care pot conta, însă acestea nu le vor aduce fericirea.

RAC

Racii visează la câștiguri uriașe, iar azi astrele le favorizează misiunea. Nativii acestei zodii își pot încerca norocul la jocurile de noroc, în timp ce unii dintre ei vor obține câștiguri financiare chiar și fără să facă niciun pas în acest sens.

LEU

Leii se concentrează pe refacere. Își îngrijesc silueta, pe care o măsoară de nenumărate ori azi. De asemenea, își fac planuri de atac pentru următoarele zile sau săptămâni. Spre seară, primesc vești foarte importante.

FECIOARĂ

Fecioarele stau mereu pe drumuri. Oboseala se acumulează rapid, însă cei născuți sub această zodie sunt extrem de rezistenți, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. Trec peste câteva mici conflicte și oferă soluții excelente în orice domeniu.

.........

Mari reduceri la eMAG, de Paște. Le găsești pe toate, la acest link.

.........

BALANȚĂ

Balanțele au mici probleme în dragoste. Relațiile în care sunt implicați reprezentanții acestei zodii nu sunt tocmai de invidiat. Balanțele și-au neglijat partenerii în ultima vreme, însă acum încearcă să compenseze prin tot felul de gesturi romantice.

Horoscop zilnic. 9 aprilie. Săgetătorii țintesc câteva câștiguri

SCORPION

Nici Scorpionii nu au liniște acasă. Fel de fel de conflicte și certuri îi au în rolul principal. Sunt ursuzi și supărați fără motiv aproape toată ziua. Spre seară își dau, însă, seama că au o atitudine greșită și își arată latura sensibilă, una mult mai plăcută.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii sunt printre zodiile favorizate de astre azi. Pe orice pun mâna se transformă în aur. Există și câteva riscuri, cum ar fi creșterea exagerată a încrederii, dar și faptul că norocul nu ține la nesfârșit. Chiar și așa, astăzi ar trebui să fie o zi excelentă pentru ei.

CAPRICORN

Capricornii primești vești bune de la rude. O posibilă plecare peste hotare nu este exclusă. Nestatornicia nativilor acestei zodii este un avantaj de această dată, ei urmând să fie puși față în față cu mai multe opțiuni foarte avantajoase.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii nu cred în lacrimi. Hotărâți, ei nu lasă nimic să le stea în cale azi. Atitudinea impasibilă atrage destul de mulți dușmani, iar acest lucru s-ar putea să îi coste pe termen lung, însă azi, cei născuți sub această zodie au numai de câștigat.

PEȘTI

Peștii sunt prinși în încurcături care mai de care mai ciudate și mai nemeritate. Cu cât se zbat mai mult să iasă din ele, cu atât se încurcă mai tare. Dacă vor sta pe loc o clipă vor descoperi imediat soluția ieșirii din criză.

Mai multe articole despre:
horoscop zilnic