MENIU

Horoscop pentru vineri 3 aprilie şi weekend

HOROSCOP. Fie ca este vorba de planul amoros, financiar sau de situatia de la locul de munca, toti nativii zodiacului trec prin momente decisive vineri. Aceste momente determina felul in care va decurge weekendul pentru fiecare, chiar daca unele dintre ele vor fi greu de digerat.

HOROSCOP zilnic. BERBEC – horoscop zilnic vineri, 3 aprilie si pentru weekend

Ziua de vienri este speciala pentru nativii din Berbec avand in vedere ca persoana iubia le pregateste una dintre cele mai placute surprize ale acestei luni. Mai precis, se vor trezi in situatia de a spune “DA” sau “NU”. In functie de ce vor alege, vor avea un weekend de pomina.

TAUR – horoscop zilnic vineri, 3 aprilie si pentru weekend

Taurii au pe de alta parte o serie de probleme destul de grave din punct de vedere amoros vineri. Se pare ca nu reusesc sa mai comunice deloc cu persoana iubita iar acest lucru le da de furca in relatie. In weekend insa vor face mari progrese pe plan relational, avand in vedere ca vor alege calea dialogului pentru a-si rezolva problemele.

GEMENI – horoscop zilnic vineri, 3 aprilie si pentru weekend

Zi minunata pentru Gemeni vineri, din toate punctele de vedere. Nativii acestei zodii fac rost de o suma importanta de bani care ii va stimula sa isi cladeasca un viitor maret. Pe plan sentimental totul este perfect asa ca se anunta un weekend foarte bun din toate punctele de vedere.

RAC – horoscop zilnic vineri, 3 aprilie si pentru weekend

Racii au o zi de vineri in care se vor orienta catre evolutia profesionala. Chiar daca e finalul saptamanii se vor simti energici si vor avea mare randament la locul de munca, ceea ce va atrage aprecierea sefilor. Totodata, vor reusi in weekend sa gaseasca o persoana alaturi de care sa petreaca momente fierbinti.

Mai mult pe Lyla.ro

Mai multe articole despre:
horoscop zodii horoscop zilnic vineri 3 aprilie