MENIU

HOROSCOP: Vezi dacă e bun de soţ sau amant în funcţie de zodia lui

Eşti într-o relaţie nouă de ceva timp şi-ţi faci planuri de viitor. Pentru că relaţia voastră merge bine te gândeşti că poate ar fi timpul să nu aştepţi prea mult şi să-i dai semne clare iubitului să te ia de soţie. Nu ştii însă cum va reacţiona acesta, iar ca să nu iei decizii pripite, vezi ce spun astrele despre cât de pregătit este.

Berbec – nativul acestei zodii ţine foarte mult la burlăcia sa. Dacă se va îndrăgosti cu adevărat de o femeie, acesta nu va ezita mult până să o ia de soţie. Chiar şi după ce va face acest pas, tot se va purta ca un burlac. Are nevoie de o femeie înţelegătoare şi puternică.

Taur – pentru că este genul de bărbat tradiţional, acesta va acţiona rapid la întâlnirea cu jumătatea lui. Se îndrăgosteşte rapede, dar caută în potenţiala sa soţie, un confident pe viaţă. Nu vei aştepta mult cererea lui în căsătorie.

Gemeni – nativul acestei zodii adoră libertatea şi aventurile, iar din acest motiv va amâna la nesfârşit căsătoria. Totuşi, dacă ai ajuns cu el în faţa altarului, înseamnă că te iubeşte cu adevărat, dar asta nu te va feri de o căsnicie plină de peripeţii.

Rac – acesta este cunoscuti drept familistul zodiacului. Adoră viaţa de om  căsătorit şi va fi bucuros să aibă cât mai mulţi copii. În viaţa de zi cu zi, este un bărbat protector şi grijului care nu va lăsa să-i lipsească ceva familiei lui.

Leu – multe femei îl cunosc drept un amant înrăit. Atâta timp cât are succes, nu va fi tentat nici pentru o secundă să îşi întemeieze o familie şi să se aşeze la casa lui. Numai în momentul când va simţi că nimic altceva nu-l va face fericit, va încerca să aibă o viaţă de familie împlinită.

Fecioară – bărbatului fecioară i se potriveşte cel mai bine rolul de soţ. Chiar de la o vârstă fragedă acesta nu are frica responsabilităţii unei căsătorii, iar când se va însura îşi va îndeplini cu brio toate atribuţiile. Dacă eşti de ceva timp într-o relaţie cu un bărbat fecioară, fii sigură că în cel mai scurt timp vei fi cerută în căsătorie.

Balanţă – dacă l-ai întâlnit, ţine-l cât mai aproape. Acest bărbat poate fi un soţ minunat, care este conştient de responsabilităţile unei căsătorii. Pentru acest lucru, va avea nevoie de o femeie care să-l iubească cu adevărat şi care să fie de mare încredere.

Scorpion – se va gândi foarte mult înainte se căsătorească. Potenţiala soţie a scorpionului, trebuie să reprezinte perfecţiunea, să fie frumoasă, inteligentă, să gătească bine, să nu aibă vicii. Întâlnind-o, nu va aştepta mult până să o ceară de nevastă, iar odată căsătoriţi, nu va călca strâmb.

Săgetător – acestui bărbat i se potriveşte mai mult rolul de amant, dar asta nu înseamnă că nu va păşi niciodată la altar. După ce va întâlni o femeie asemeni lui, nu va întârzia şi cererea în căsătorie.

Capricorn – pentru că-i reuşeşte bine în afaceri, acesta va confunda uneori căsnicia cu o afacere. Se îndrăgosteşte foarte repede, dar până să ajungă să se căsătorească, acesta îşi va supune iubita multor experienţe. Numai după ce va fi sigur că e aleasa, o va cere în căsătorie.

Vărsător – chiar dacă nu-i place să-şi asume responsabilităţi, nativul acestei zodii va face tot posibilul să te facă fericită prin diverse alte metode. Înainte să se căsătorească, obişnuieşte să aibă o relaţie de lungă durată. Vede drept o potenţială soţie femeia puternică şi independentă.

Peşti – pentru că nu este sigur dacă e gata să se despartă de burlăcie sau nu, acesta va căuta o femeie dominantă şi puternică, care să-l ducă în direcţia care trebuie. Chiar dacă pare neserios, acesta va fi un soţ excelent, iar căsnicia lui una de durată.

sursa

Mai multe articole despre:
cuplu horoscop soţ amant zodii