MENIU

Horoscop săptămânal 28 decembrie 2015 – 3 ianuarie 2016

Vrei sa stii ce spun astrele despre sfarsitul acestui an, dar si despre cum incepi anul 2016? Afla citind Horoscop saptamanal 28 decembrie 2015 – 3 ianuarie 2016!

Horoscop saptamanal 28 decembrie 2015 – 3 ianuarie 2016 BERBEC

Moderatia este cheia catre succes! Perioada aceasta a anului incurajeaza excesele de orice fel, dar daca vei gasi un echilibru, santataea ta nu va avea de suferit. Se anunta cateva zile aglomerate la locul de munca, dar nu vei avea probleme. Le vei depasi cu usurinta. In viata amoroasa, totul este roz. Vei avea parte de o surpriza din partea partenerului si te vei simti iubit.

Horoscop saptamanal 28 decembrie 2015 – 3 ianuarie 2016 TAUR

Este timpul pentru o schimbare in meniul zilnic. Gata cu excesele specifice de sarbator, daca vrei sa fii bine! Astrele nu influenteaza programarea vreunei operatii, decat daca este urgenta. Sfarsitul de saptamana nu se anunta a fi lejer, asa cum te astepti, asa ca fii pregatita de treaba. Miercuri vor aparea sanse de inmultire a finantelor, dar ai grija daca vrei sa iti asumi aceste riscuri. Cateva furtuni amoroase vor avea loc intre tine si partener in zilele de miercuri si joi, dar nimic ingrijorator.

Horoscop saptamanal 28 decembrie 2015 – 3 ianuarie 2016 GEMENI

Esti predispus la accidente minore, asa ca ai grija! Te simti sociabil luni si marti, fiind intr-o stare buna si comunicativa. 

Citeste in continuare pe TeoTrandafir.com

Mai multe articole despre:
decembrie horoscop