MENIU

Horoscop martie 2017. Se anunţă o lună plină de surpize pentru mai multe zodii

Horoscop martie 2017. Luna martie se anunță a fi una plină de surprize plăcute pentru majoritatea nativilor, în ciuda asteniei de primăvară, care, în general, afectează mare parte din populație.

Horoscop martie 2017 – Berbec

Horoscop martie 2017. Berbecii sunt favoriții lunii martie, având mari șanse să pună în practică toate proiectele propuse și chiar să obțină rezultate foarte bune. Dacă ai de semnat un contract, acum este momentul, iar în cazul în care vrei să faci o declarație de iubire, nu mai sta pe gânduri. Te dedici carierei mai mult decât este necesar, dar asta nu înseamnă că pe plan sentimental vei avea de suferit. Există un echilibru în tot ce faci.

Horoscop martie 2017 – Taur

Horoscop martie 2017. Dacă până acum ai tot amânat luarea unor decizii, a venit momentul să îți faci curaj. Luna martie este luna ta norocoasă. Fii totuși chibzuită în ce privește cheltuirea unor sume importante de bani, deoarece nu pare cel mai bun moment pentru investiții de durată. Pe plan sentimental totul este roz, chiar și pentru cele care și-au pierdut speranța că îl vor mai întâlni pe Făt Frumos.

Horoscop martie 2017 – Gemeni

Horoscop martie 2017. Astenia de primăvară te împiedică să gândești limpede, ești mai tot timpul morocănoasă, sceptică, irascibilă. Respiră adânc. Ieși afară, plimbă-te în parc, fii independentă. Cu puțin efort, vei reuși să îți duci la bun final toate proiectele. Vei avea ceva probleme de sănătate, posibil o rinită alergică sau alte afecțiuni ale aparatului respirator, însă nimic grav.

Horoscop martie 2017 – Rac

Horoscop martie 2017. Dacă până acum ai tot avut probleme pe plan financiar, luna aceasta te redresezi. Partenerul te susține în tot ceea ce faci, iar familia a încetat discuțiile în contradictoriu privind modul în care alegi să îți trăiești viața. Fii mai atentă la semnalele transmise de ficat. O durere ascuțită ar trebui să te trimită la medic.

Horoscop martie 2017 – Leu

Horoscop martie 2017. Ești energică și dispusă să dai o mână de ajutor tuturor celor din jur. În sfârșit ai înțeles că nu doar cariera contează și că este important să acorzi timp și familiei. Ești hotărâtă să îți reîncarci bateriile, după o lungă perioadă de timp. Alege o țară exotică pentru concediu.

Horoscop martie 2017 – Fecioară

Horoscop martie 2017. Ești dependentă de carieră, de muncă, de sarcinile de serviciu, iar iubitul îți reproșează asta. Fii mai deschisă la colaborarea cu colegii, lasă să se vadă că ai nevoie de ajutor, reprioritizează-ți agenda și fă-ți timp și pentru cei dragi.

Horoscop martie 2017 – Balanță

Horoscop martie 2017. Deși în general ești lăudată pentru echilibrul pe care îl găsești în toate activitățile de zi cu zi, acum tinzi să acorzi mai mult timp unor chestiuni secundare, iar ceea ce contează cu adevărat este trecut pe plan secund. Șeful îți reproșează că ești distrată, în timp ce iubitul se plânge de lipsa de atenție. Nu îți face griji, nu putem fi perfecți tot timpul.

Horoscop martie 2017 – Scorpion

Horoscop martie 2017. Răspunzi pozitiv unei provocări pe care nu ai avut timp suficient să o analizezi. Riscul asumat s-ar putea să fie prea mare, dar asta numai timpul poate să confirme. Te bucuri de toată susținerea prietenilor, ceea ce îți dă energia necesară pentru a face față sarcinilor de serviciu și din gospodărie.

Horoscop martie 2017 – Săgetător

Horoscop martie 2017. În sfârșit ai înțeles că trebuie să acorzi o importanță mai mare sănătății tale. Lucrul peste program nu mai este o opțiune pentr tine, iar timpul salvat îl dedici căsniciei, și bine faci, căci în ultima perioadă cam începuse să scârțâie.

Horoscop martie 2017 – Capricorn

Horoscop martie 2017. Ești o visătoare, iar luna mărțișorului te aduce într-o stare de euforie care te face să crezi că poți muta munții din loc. Ai grijă cu asumarea sarcinilor suplimentare, căci s-ar putea să te trezești că nu ai suficientă energie pentru a duce planurile la final. Te ferești să iei o decizie în ce privește o posibilă investiție financiară, și nu greșești.

Horoscop martie 2017 – Vărsător

Horoscop martie 2017. Ești decisă să te bucuri de renașterea naturii, așa că plănuiești o vacanță mai lungă și reușești să convingi și câțiva prieteni să te însoțească. Ai grijă ca în lipsa ta, șefii să nu ia decizii care te vor afecta direct. Ține legătura cu colegii.

Horoscop martie 2017 – Pești

Horoscop martie 2017. Nu ești obișnuită să fii ținută în puf, așa că s-ar putea să reacționezi cam dur când cei din jur te răsfață, aparent fără motiv. Dacă ți se pare că primești prea multă atenție, probabil că meriți. Încearcă să mai ieși puțin de sub carapace.

Sursa: clickpentrufemei.ro

Mai multe articole despre:
Horoscop martie 2017