MENIU

HOROSCOP MARIA SARBU – Pe cine debusolează LUNA NOUA ÎN GEMENI

Luna Noua in Gemeni aduce un aspect amplu, cu o diversitate de situatii si evenimente, pentru ca, tocmai despre diversitate este vorba. Se vor schimba multe in urmatoarele 6 luni.

Luna Noua in Gemeni este benefica pentru satisfactiile mentale si studiu, informatii, capodopere, scrieri, ziare, reviste, productia de masini, scolile de soferi, stiinta, curiozitati, descoperiri, literatura, acte, documente, examene, media si branding.

Dar, tot acest aspect va aduce si situatii nedorite: hoas, dezordine, disimulare, oboseala mentala, lipsa de concentrare, minciuna, superficialitate, inselare si naivitate. Ambele, atat cele bune cat si cele negative se vor sublinia pentru urmatoarele doua saptamani in viata fiecaruia.

Berbec

Te gândesti sa schimbi masina si chiar ai multe drumuri de facut. Ai multe de spus si multe revelatii. Nu te imprastia si nu te pierde prin propriile idei. Fii orientat pe eficienta si solutii. Actele si intelegerile iti vor ocupa foarte mult timp in perioada urmatoare. Reusite in examene, sustinere de sedinte publice, vanzari si tranzactii, negocieri.

Citeste previziunile complete pe TeoTrandafir.com

Mai multe articole despre:
horoscop Maria Sarbu