MENIU

Horoscop lunar IULIE 2015

<p>Horoscop lunar IULIE 2015</p>

Iata ce va rezerva astrele pentru luna iulie 2015, potrivit Astrocafe.ro.

Berbec

Este o lună în care, stările tale de spirit vor fluctua mult. Din primele zile ale lunii este bine să îți programezi atent activitățile și, pe cât posibil, să te ții de ceea ce programezi. Alege doar treburile prioritare și fii pregătit, ca la nevoie să apelezi la ajutorul celor dragi pentru a duce totul la bun sfârșit. Sănătatea este vulnerabilă, mai ales după 25 iulie. Pot recidiva unele afecțiuni specifice sistemului digestiv si picioarelor. Vor intra în discuție terapiile, dietele potrivite, dar și repaosul departe de forfota cotidiană. În plan profesional se conturează un final de etapă, încă din primele zile ale lunii. Fie un șef își retrage susținerea oferită până acum, fie poziția ta în cadrul unui grup de lucru se schimbă. De reținut că se vor modifica mult condițiile de muncă, relațiile colegiale, dar și activitatea profesională pe care o desfășori. Relațiile cu membrii familiei se mențin tensionate, existând riscul ca foarte ușor să se inflameze lucrurile de la un banal țânțar. Fii alături de cei dragi și ai încredere că vei depăși totul cu calificativul excelent.

Taur

Sunt ultimele săptămâni potrivite pentru a face schimbări majore în spațiul de locuit, pentru a achiziționa bunuri materiale valoroase și pentru a-ți consolida relațiile cu membrii familiei. Orientează-ți eforturile către tot ce ține de segmentul domestic și relații familiale. Ai toate șansele să îmbunătățești acest segment pe termen lung. Neguri pot apărea dinspre relația cu persoana iubită sau copii. Cei dragi pare că au alte treburi, decât să răspundă cum vrei tu la sentimentele sau favorurile pe care le oferi. Este bine să ții cont de situația în care se află cei dragi, pentru că foarte ușor discuțiile pot degenera. Există și varianta să revină în preajma ta iubiri din trecut, chiar și sub forma unor amintiri puternice.

Gemeni

Se menține tendința de a cheltui destul de mult. Totuși primești bani, bunuri sau chiar favoruri importante, atât din partea colegilor de serviciu, cât și din partea celor dragi. Bine ar fi să te rezumi la priorități și să eviți excesele. Relațiile cu anturajul apropiat sunt minunate și ar trebui să profiți de asta, întâlnindu-te frecvent cu rudele sau prietenii. Schimbul de informații îți va îmbogăți paleta educațională. Pe de altă parte este posibil să te angrenezi în studii, cursuri, programe de instruire care îți vor aduce beneficii pe termen lung. Acordă atenție treburilor gospodărești și relațiilor cu membrii familiei. S-ar putea să fie nevoie de reparații sau de achiziționarea unor bunuri necesare confortului și siguranței domestice. La serviciu există animozități, atât în relația cu șefii, cât și în relațiile colegiale. Îndeplinește-ți corect sarcinile de lucru și ferește-te să te implici în treburile altora, decât atât cât este necesar. O altă temă importantă a lunii o reprezintă călătoriile. Alăctuiește planuri în acest sens, pentru că au șanse de a se materializa la momentul potrivit.

 

Rac

Pe tot parcursul lunii ești în formă, dorești să muți munții din loc, deși ei stau foarte bine deocamdată în locul în care se află. Combativitatea este accentuată, de aceea fii prudent. Există un risc crescut de a strica relații și situații bune. Alcătuiește-ți un program zilnic, în care să alternezi orele de muncă cu orele de odihnă, dar ar fi bine să îți propui și exerciții fizice ușoare, plimbări în aer liber, mai ales în apropierea apelor. Sunt zile minunate pentru a-ți îmbunătăți condiția fizică, stilul de viață și chiar pentru a lega noi prietenii. Profită de orice invitație în oraș sau în vizită la cineva drag. Apoi întoarce invitațiile și vei vedea ce stisfacții vei obține atât tu, cât și ceilalți. Pentru segmentul financiar este bine să te gândești pe îndelete din ce ai dori să câștigi bani de acum încolo. Este cea mai favorabilă lună a anului pentru tine din punct de vedere financiar. Nu neapărat că obții venituri importante, deși este posibil și asta. Dar, cel mai important este faptul că se deschid culoare de câștig pentru mulți ani de acum încolo.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Mai multe articole despre:
previziuni iulie zodii horoscop lunar