MENIU

HOROSCOP. Întâlniri pe placul bărbaţilor, în funcţie de zodie

<p>HOROSCOP. &Icirc;nt&acirc;lniri pe placul bărbaţilor, &icirc;n funcţie de zodie</p>

Cand vine vorba de intalniri, unii barbati ar prefera sa se plimbe sau sa fie invitati la un picnic, altii si-ar dori sa viziteze un muzeu, de exemplu.

Berbec

Berbecii iubesc sportul, asa ca unui nativ din aceasta zodie ii poti da intalnire intr-un parc, pentru o sesiune de alergat.

Daca vremea nu tine cu tine, invita-l acasa la tine pentru a viziona impreuna un meci de fotbal sau orice alt sport prefera.

Taur

Taurii, curiosi din fire, vor sa vada cum traiesc persoanele de langa ei. Invita-l intr-o vizita la o prietena de-a ta si va fi foarte incantat.

De asemenea, nativii din aceasta zodie sunt foarte indemanatici. Poti cauta un curs de pictura, sculptura sau orice alt mestesug si da-i intalnire in locul cu pricina.

Gemeni

Gemenii au o inima de copil. Gandeste-te la joaca, daca vrei sa-i cuceresti. Dar nu orice fel de joaca, ci un concurs, o intrecere de carturi sau orice altceva implica competitie.

Daca tu nu esti insa fascinata de acest fel de activitati, poti scoate din dulap si jocuri de masa: Monopoly, carti, remy etc.

Mai multe articole despre:
gemeni bărbaţi taur întâlniri berbec horoscop