MENIU

Horoscop: Iată care sunt cele mai înşelătoare zodii

Ce spun astrele despre zodiile capabile să te...înşele cu zâmbetul pe buze!

GEMENI

Chiar dacă nativul Gemeni este sensibil, comunicativ şi energic există situaţii în care are tendinţa să utilizeze minciuni ca să iasă în evidenţă. Persoanele care s-au născut sub acest semn zodiacal nu sunt consecvente şi îşi pot schimba opiniile de la o zi la alta.

RAC

Tandru, precaut şi sensibil, Racul este însă plin de imaginaţie. Nativul din zodia Rac este mereu dornic de schimbare, iar acest lucru îl face să creeze destul de uşor scenarii în orice situaţie. Apelează deseori la metode inedite ca să evite situaţiile pe care le consideră inconfortabile, chiar dacă asta înseamnă să folosească câteva minciuni.

LEU

Nativul din zodia Leu este ambiţios şi conştient de propriile forţe, însă are tendinţa să dramatizeze de multe ori situaţiile la care ia parte. Tocmai din cauza faptului că vrea să fie mereu în centrul atenţiei, cel născut în zodia Leu se foloseşte deseori de minciuni care să îl facă să pară cel mai bun.

BALANŢĂ

Cei născuţi sub semnul Balanţei sunt diplomaţi înnăscuţi, dar şi foarte sociabili. Din cauza faptului că acceptă cu mare uşurinţă compromisurile, Balanţele recurg uneori la minciuni. De ce mai multe ori, aceste minciuni sunt folosite doar pentru a păstra notă de diplomaţie caracteristică.

CAPRICORN

În ciuda faptului că cei născuţi în zodia Capricornului sunt nişte persoane pe care te poţi baza oricând, s-ar putea să există momente în care să îi prinzi cu minciună. Capricornii au tendinţa să mintă mai ales atunci când vor să iasă dintr-o anumită situaţie, iar o scuză care să nu fie adevărată le este cel mai la îndemână.

PEŞTI

Înţelegător şi prietenos, nativul din zodia Peşti îşi intueste deseori slăbiciunile şi caută soluţii prin care să le ascundă. Peştii mint foarte rar, dar atunci o fac şi foarte bine, deci o să fie foarte greu să îţi dai seama. Dacă o persoană din această zodie te minte există posibilitatea să nu dorească să împărtăşească multe lucruri cu ţine, potrivit elle.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop astrologie zodii zodii înşelătoare