MENIU

Horoscop ianuarie 2016. Zodia care dă lovitura financiară în prima lună din 2016

Horoscop financiar

Horoscop ianuarie 2016. Zodia care dă lovitura financiară în prima lună din 2016 pare să fie Taurul, dar şi alte două-trei zodii au perspective financiare bune în ianuarie 2016.

Horoscop ianuarie 2016. Sub o conjuncţie Soare-Pluto şi o conjuncție Venus-Saturn, prima decadă din ianuarie 2016 este intensă şi sobră.

Pare a fi potrivită mai degrabă pentru activităţi care cer seriozitate, concentrare şi perseverenţă, decât pentru socializare, dragoste şi divertisment. Atmosfera ar putea fi viciată de neîncredere şi suspiciuni, pe care lipsa de comunicare nu face decât să le adâncească.

A doua decadă din ianuarie 2016 se petrece într-un un climat ceva mai relaxat, dar nu lipsit de peripeţii.

Pe 20 ianuarie 2016, Soarele intră în Vărsător, iar în decada a treia se va îndrepta către formarea unui careu cu Marte din Scorpion. Careul Soare-Marte se va perfecta pe 8 februarie, dar devine activ imediat ce Soarele intră în Vărsător, adică pe 20 ianuarie.

Careul Soare-Marte poate fi periculos fiindcă instigă la agresivitate şi conflict şi predispune la accidentări. Avertismentul este cu atât mai serios cu cât avem de-a face cu un careu superior, caz în care efectele distructive ale lui Marte sunt şi mai accentuate.

De fapt, toată luna ianuarie 2016 prezintă un risc de evenimente bulversante, violente, neprevăzute, scrie eastrolog.ro.

Horoscop ianuarie 2016. TAUR. În ceea ce priveşte finanţele Taurilor, trecerea lui Venus prin casa a opta solară le poate aduce în ianuarie 2016 venituri suplimentare, cadouri sau alte avantaje, dar se recomandă prudenţă.

FECIOARA. Luna ianuarie 2016 se anunţă intensă şi agitată pentru Fecioare, dar le poate aduce satisfacţii, inclusiv financiare.

BALANŢA. Urmează o perioadă activă financiar, în care te vei mobiliza pentru a câştiga mai bine, vei face tranzacţii mai multe sau mai importante decât de obicei sau va trebui să rezolvi diverse probleme de natură materială. Vezi toate zodiile AICI

Mai multe articole despre:
HOROSCOP IANUARIE horoscop 2016