MENIU

Horoscop duminică 8 septembrie 2019. Sabie cu două tăișuri!

<p>Horoscop 8 septembrie</p>

Horoscop duminică 8 septembrie 2019. Este o zi în care astrele îți propun o sabie cu două tăișuri!

Horoscop duminică 8 septembrie 2019. Astăzi, Soarele în Fecioară este în cuadratură cu Jupiter cel norocos. Pe de-o parte vorbim de două astre cu efect benefic în general, pe de altă parte cuadratură înseamnă tensiuni și potențiale conflicte.

Horoscop duminică 8 septembrie 2019. Acest aspect ne poate face să ne simțim extrem de încrezător, mândri, norocoși și optimiști. Maniera în care îți exprimi exuberantă este critică în determinarea rezultatului care poate varia de la un mare noroc și succes până la pierdere și rușine.

Horoscop duminică 8 septembrie 2019.  Nu te avânta în prea multe proiecte pentru că vei pierde energie și grabă nu te duce nicăieri. Focuseaza-ți energia pe unul singur sau pe maxim două direcții. Ai grijă să nu exagerezi lucrurile pentru că te vei extenua și copleși.

Horoscop duminică 8 septembrie 2019. Fii conservator cu finanțele tale pentru că există o tendința să acumulezi lucruri de care nu ai nevoie. Există o tendința să mănânci mai mult sau să exagerezi cu alcoolul sau alți demoni ce dau dependența și crezi că îți aduc noroc, precum pariurile, jocurile de noroc. Îți vei aduce
singurul norocul în viață făcându-ți treburile și muncind serios.

Horoscop duminică 8 septembrie 2019. E bine să fii ponderat în toate domeniile vieții prin comportamentul și moralitatea ta. Acest tranzit îți poate activă partea ta generoasă dar chiar și atunci nu exagera.

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Ești determinat să schimbi anumite situații stresante care te pot trage în jos iar ziua de astăzi îți da energia și determinarea dorită că să te duci spre ceea ce vrei. Vei putea să rezolvi tot ce îți pui în minte pe lista azi iar asta îți va crește considerabil starea de spirit.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Ți-ai construit pas cu pas un drum bun pentru ține și dacă continui pe el sigur atingi ceea ce ți-ai propus. Totuși, competiția poate fi acerbă în ziua de azi și pot fi în jur oameni ce spun că vor să te ajute și de fapt este invers. Fii atent și nu da spațiu în preajma ta chiar oricui și nu interfera cu deschidere cu oricine care te poate influența în direcții și alegeri greșite. Rămâi fidel propriei intuiții și totul va ieși bine așa.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Înstinctul și determinarea te-au condus spre planuri neconvenționale de a face bani. Poate vei implica și un consultant financiar sau alt tip de profesionist în domeniu. Ai putea vedea asta că pe o oportunitate de a-ți improspăta situația bancară. Sigur ai în minte cumpărături viitoare care să te motiveze. Fii sigur ce vrei și asta va fi un motivator puternic pentru tot ce faci.
Citește continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Mai multe articole despre:
horoscop